Demo op maat bij Style High Tech • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Demo op maat bij Style High Tech

Op dinsdag 22 en woensdag 23 november 2011 opent Style High Tech haar deuren voor twee dagen vol demonstraties in de demo- en trainingsruimten in Bunschoten. Dé gelegenheid voor klanten om te ontdekken of er met de Style draai- en freesbanken beter, sneller en dus goedkoper geproduceerd kan worden.

Wouter van Halteren, eigenaar Style High Tech: “We realiseren ons dat niet elke bezoeker dezelfde behoefte heeft. Daarom krijgen de bezoekers de keuze: Of een demonstratie aan de machine, waar ingegaan wordt op de bijzondere eenvoud van de dialoog besturing. Waarmee werknemers (ook met een beperkte technische achtergrond) makkelijk (zelfs complexe) producten kunnen maken. Of we geven een VIP demo aan hand van de specifieke uitdagingen van de producten van de klant zelf.”

 Style High Tech Demodagen 2011

De machines van Style zijn geschikt voor bedrijven die veel focus hebben op enkelstuks en kleine series. Op de draaibanken zijn producten te bewerken met een diameter van 350 mm tot 2.000 mm en met een lengte tussen de centers van 850 mm tot 10.000 mm. De freesbanken hebben een beweging in de X van 600 mm tot 4.000 mm (foto: Paul Quaedvlieg)

 

Ook kan de klant kiezen voor een infosessie waar via filmpjes en andere ondersteunende materialen op de besturing ingegaan wordt. Het belangrijkst is dat de klant zijn eigen programma voor die dag bepaald. In alle drie de gevallen kan Style High Tech de klantwens verder uitdiepen en ingaan op bepaalde toepassingen of bepaalde functionaliteiten. Uiteraard is er de gelegenheid tot het stellen van complexe vragen aan onze experts. “We bouwen de machines zelf dus we kunnen alles uitleggen en toelichten, made in Holland!” verduidelijkt Van Halteren.

 

Klanten dienen zich vooraf wel aan te melden voor een bezoek. Als een klant een VIP demonstratie wenst aan de hand van een eigen producten vraagt Style, vanwege het toegespitste karakter, een test producttekening aan te leveren. Op de website van Style High Tech is meer informatie te vinden en een button voor aanmelding.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven