Dealerschap Euromac van Tuwi naar Jörg • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dealerschap Euromac van Tuwi naar Jörg

Tuwi stopt na ruim 30 jaar met de verkoop en het onderhoud van machines van het merk Euromac. De machineleverancier uit Winterswijk en het Italiaanse Euromac hebben dit in goed overleg besloten, in verband met een wijziging in het Tuwi-assortiment. Het Euromac-dealerschap gaat over naar Jörg Machines in Dodewaard.

Euromac is Italiaans fabrikant van ponsmachines, elektrische kantpersen, gerobotiseerde buigcellen, hydraulische buigbanken en uithoekmachines. Het bedrijf, dat wereldwijd ruim 200 CNC-ponsmachines per jaar verkoopt, onderscheidt zich in de markt met korte levertijden en een concurrerend prijsniveau.

Tuwi, dat onder meer merken als Geka en Durma levert, verkocht de Euromac-machines de afgelopen 30 jaar in Nederland en de Duitse deelstaat NordRhein-Westfalen.

Verkoop en onderhoud

Om deze klanten optimaal met service te kunnen blijven bedienen en haar verkoopactiviteiten op de Nederlandse markt te kunnen continueren, heeft Euromac het dealerschap voor Nederland overgedragen aan Jörg Machines.

Machineleverancier Jörg heeft zijn eigen productlijn maar vertegenwoordigt ook een aantal fabrikanten van CNC plaatbewerkingsmachines die vooral gericht zijn op de luchtkanalenindustrie en dak- gevelbouw. Het bedrijf levert merken als Firmac en Nisshinbo.

‘Mooie aanvulling’

De machines van Euromac zijn hier een heel mooie aanvulling op. Zo kan Jörg het industriële segment ook beter bedienen. De ervaring die al is opgedaan met de service aan de Nisshinbo ponsmachines zijn hiervoor een mooie opstap geweest.

Jörg zal zich inzetten om te zorgen voor een goede service. Maar de leverancier wil Euromac in Nederland ook verder op de kaart te zetten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven