Ga naar hoofdinhoud

CWS Cleanrooms neemt Staxs over

Foto: CWS

Staxs Contamination Experts (Staxs) wordt overgenomen door CWS Cleanrooms. Met deze overname breidt CWS Cleanrooms haar dienstverlening voor cleanrooms in Europa verder uit. Staxs is distributeur van cleanroom verbruiksartikelen voor life sciences en andere industrieën in de bredere Benelux-regio. De verkoper is de pan-Europese participatiemaatschappij Silverfleet Capital. De partijen zijn overeengekomen de koopprijs niet bekend te maken. De overname zal naar verwachting eind mei 2022 worden afgerond.

De overname is een belangrijke stap in de uitvoering van de groeistrategie van CWS. Markus Schad, Directeur CWS Cleanrooms: “Met deze overname breiden we ons internationale dienstenportfolio voor onze klanten in het zeer gespecialiseerde cleanroom-segment verder uit. Wij zijn totaalaanbieder van textieldiensten, reiniging, training, services ter plaatse en verbruiksgoederen. Samen met het bestaande managementteam gaan we de positionering van CWS Cleanrooms in Europa verder uitbouwen.”

Cleanrooms

De overname van Staxs om de cleanroom-activiteiten van CWS in Europa uit te breiden, volgt op eerdere acquisities van Specialized Sterile Enivonments (SSE) en Service Matters (SML), beide gevestigd in Ierland, evenals Wero, een Nederlandse specialist in reiniging van cleanrooms, en Profi-con, een Duits bedrijf voor cleanroom-reiniging en expertise in presentie- en online-trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven