Ga naar hoofdinhoud

Cellro zet software voorop tijdens TechniShow

De skid die Cellro op de TechniShow presenteert bestaat uit diverse modules die door de software Advanced 4.0 worden gecoördineerd (foto: Cellro)

Tijdens de aankomende TechniShow toont Cellro diverse modulair opgebouwde automatiseringssystemen in werking, waarbij een speciale rol is weggelegd voor software. De filosofie van Cellro is om automatiseringsoplossingen te ontwikkelen die meegroeien met de wensen en omstandigheden van de klant.

Flexibele automatisering vraagt om intelligente software die van het geheel een veelzijdig en zelfdenkend systeem maakt. Doordat Cellro een hoge mate van modulariteit in hardware nastreeft, heeft het bedrijf uit Veenendaal de software Advanced 4.0 ontwikkeld. Deze software is voorbereid om alle mogelijke configuraties zelfstandig aan te sturen. Voor het management levert dat overzicht en voorspelbaarheid op – voor de operator brede inzetbaarheid en gebruiksgemak. De software is het resultaat van drie jaar ontwikkeling. Cellro’s Advanced 4.0 software wordt op de TechniShow als primeur voorgesteld.

Skid

Cellro presenteert op de TechniShow een Skid. Dit systeem is opgebouwd uit modules en wordt automatisch gecoördineerd door de software Advanced 4.0. Machinefabrikanten leveren hun machines steeds vaker in combinatie met automatisering. De Skid is hierin een veel geziene keuze. Dit door zijn minimalistische constructie en grote range aan mogelijkheden.

Xcelerate

Naast software presenteert Cellro met het flexibele Xcelerate automatiseringsplatform tevens hardware. Op de beurs wordt de Xcelerate Smart configuratie getoond. Deze is naast producthandling in staat tot pallethandling- en voorbereiding, waardoor met slechts twee pallets een complete serie geheel automatisch kan worden geproduceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven