Nieuws
Cellro toont tijdens de Demoweek verschillende systemen om de productie te automatiseren met zekerheid voor de toekomst. Daarbij staat Cellro’s Xcelerate centraal. (foto: Cellro)

Als producent van automatiseringssystemen toegespitst op de maakindustrie toont Cellro tijdens de Demoweek verschillende systemen om de productie te automatiseren met zekerheid voor de toekomst. Daarbij staat Cellro’s Xcelerate centraal.

Dit celconcept  van de Cellro’s Xcelerate heeft al genoeg aan 0,8m2 vloeroppervlak en beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en veelzijdige functies. Xcelerate is geschikt voor uiteenlopende taken, zoals productwissel en afblazen. Door een slimme combinatie van hardware en software kan Xcelerate moeiteloos overweg met uiteenlopende productvormen- en groottes.
Daarmee leent het systeem zich ook voor producenten die veel onvoorspelbare en kleine series produceren. Ook zij kunnen nu onbemand produceren en zo hun rendement verhogen. Tijdens de Demoweek kunnen bezoekers Xcelerate zelf ervaren en met eigen ogen zien hoe de robot het werk rondom een CNC-machine oppakt. Ook kan de bezoeker kennis maken met de bedieningseenvoud en het ongekend ruime laadvermogen. Verder toont Cellro met een lasermodule ook de ontwikkelingen in de medische industrie.

Ook ervaren wat er voor u mogelijk is? Cellro verwelkomt u van 28 t/m 31 maart van harte op Koningsschot 41 in Veenendaal. Aanmelden via www.demoweek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven