Cellro opent Duitse vestiging • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Cellro opent Duitse vestiging

Cellro opent een vestiging in Duitsland, in Brackenheim bij Heilbronn. Vanuit deze vestiging gaat de fabrikant van robotcellen de metaalbewerkende industrie in Duitsland bedienen. De nieuwe vestiging moet de groei in de Duitse markt verder versterken. De vestiging gaat in december open.

Cellro krijgt in Brackenheim de beschikking over een pand met een kantoor en een showroom. Verkoop, salessupport en service vinden vanuit deze locatie plaats. In de showroom worden de nieuwste robotcellen opgesteld en gedemonstreerd. Het team Duitse medewerkers zal worden ondersteund door het Nederlandse hoofdkantoor in Veenendaal.

Ondersteunt automatiseringsprojecten

Met de nieuwe vestiging wil Cellro nog beter kunnen inspelen op wensen van lokale klanten. De Cellro robotcellen voor draai- en freesmachines beschikken namelijk over geavanceerde mogelijkheden, stelt het bedrijf. Daardoor kunnen de meest complexe orderstromen van verspanende bedrijven worden geautomatiseerd met – in de basis – standaardmodellen.

Dankzij het modulaire design kunnen de robotcellen bovendien snel en eenvoudig worden aangepast aan veranderingen in type orders, machines of klanten, aldus Cellro. Het benutten van die mogelijkheden vraagt om nauwe samenwerking tussen Cellro en de eindgebruiker. De vestiging in Brackenheim gaat daar een belangrijke rol bij spelen.

Onbemand draaien en frezen

De ontwikkeling en assemblage van robotcellen vindt plaats in Veenendaal. De productlijn van Cellro voorziet in veelzijdige oplossingen, van verplaatsbare robotcel tot robotcellen die twee draai/freesmachines tegelijk bedienen. Deze oplossingen levert Cellro aan klanten over heel de wereld.

De geavanceerde automatiseringsmogelijkheden maken het voor metaalbedrijven mogelijk om geautomatiseerd en onbemand te produceren en inspireren hen zo, stelt het bedrijf. Cellro wil ondernemers op deze manier helpen om een dynamisch machinepark te creëren, waarmee zij op de veranderende marktvraag kunnen inspelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven