Bystronic showt kantpersprimeur op TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bystronic showt kantpersprimeur op TechniShow

De Xpert40 kan los op de werkvloer worden geïnstalleerd en naar wens en behoefte met een heftruck of bovenloopkraan worden verplaatst

Bezoekers van de TechniShow kunnen vanaf volgende week op de stand van Bystronic de Xpert40 en Xpert150 kantpersen bezichtigen. De Xpert40 vormt de jongste uitbreiding van de Xpert-serie kantpersen.

De Xpert40 is met een perskracht van 40 ton en een zetlengte van 1 m met name bedoeld om kleiner zetwerk snel en flexibel te kunnen buigen. Vanwege het bescheiden krachtenniveau en de ranke uitvoering kan de Xpert40 gewoon los op de werkvloer worden geïnstalleerd en naar wens en behoefte met een heftruck of bovenloopkraan worden verplaatst. Dat biedt een grote flexibiliteit bij aanpassingen in de productieflow. Naast de Xpert40 presenteert Bystronic tevens de Xpert150 in combinatie met een gereedschapwisselsysteem voor zowel onder- als bovengereedschappen op de TechniShow. Dit is een primeurs van Bystronic.

Roadshow

Begin 2015 is Bystronic Benelux gestart met een ‘roadshow’ rond de Xpert40. Daarbij wordt de machine bij een klant geïnstalleerd, waarna deze gedurende vier weken de machine gratis mag uitproberen om te kijken of de machine een goede investering is. Het afgelopen jaar zijn volgens Bystronic continu twee machines op die manier bij klanten in bedrijf geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven