Broeze Nijverdal overgenomen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Broeze Nijverdal overgenomen

Broeze Nijverdal is overgenomen door MaatHof Holding. Per 1 januari 2019 zal Gert-Jan Broeze aftreden als directeur en mede-eigenaar van Broeze Nijverdal. Het bedrijf wordt als onderdeel van MaatHof Holding voortgezet als een zelfstandig opererende onderneming. De twee nieuwe eigenaren Jan van de Maat en Arnold Hofmeijer, beide eigenaar van MaatHof Holding en GS Metaal, zijn trots op de verwerving van Broeze Nijverdal en de toekomstige samenwerking.

Om de continuïteit van de onderneming te kunnen blijven waarborgen en het feit dat er geen opvolger is, heeft Gert-Jan Broeze doen besluiten om een samenwerking met MaatHof Holding aan te gaan. De onderneming zal zelfstandig worden voortgezet onder de bestaande naam Broeze Nijverdal Commercieel directeur Klaas Kuipers en technisch directeur Jeroen Besten behouden hun functie binnen het bedrijf en ook de medewerkers zullen in dienst van Broeze Nijverdal blijven.

Maatschappelijk inzetten

Gert-Jan zal het eerste jaar als adviseur van Broeze Nijverdal beschikbaar blijven. “Naast het adviseurschap ga ik mij concentreren op het beheer van mijn vastgoedportefeuille. Ook wil ik mij maatschappelijk gaan inzetten. Daarom ben ik vanaf 1 november 2018 voorzitter geworden van de stichting ‘d Oale Smederië’ om een stuk cultureel erfgoed te behouden. Hier ligt ook de basis van ons bedrijf Broeze Nijverdal”, geeft Gert-Jan Broeze aan.

“Een jaar geleden kwamen wij met Gert-Jan Broeze in contact”, zegt Arnold Hofmeijer. “Na meerdere verkennende en intensieve gesprekken tussen MaatHof Holding en Broeze Nijverdal hebben wij halverwege dit jaar samen een akkoord bereikt. Door de samenwerking tussen deze twee metaalbedrijven hebben wij de mogelijkheid om onze krachten te bundelen en kunnen wij in de toekomst onze klanten een breder dienstenpakket aanbieden. Wij kunnen elkaar op strategisch vlak enorm versterken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven