Bouw 247TailorSteel Hilden start • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bouw 247TailorSteel Hilden start

Tijdens het officiële programma op 29 november is de schop de grond in gezet door onder andere Generalkonsul Peter Schuurman, burgemeester van Hilden Birgit Alkenings, oprichter van 247TailorSteel Carel van Sorgen en CEO Paul Schipper.

De bouw van de nieuwe productiefaciliteit van 247TailorSteel in Hilden, dicht bij Düsseldorf, is gestart. “Deze stap draagt bij aan onze groeiambitie, versterkt onze positie in de markt en brengt meer mogelijkheden voor onze Duitse klanten”, zegt Paul Schipper, CEO van 247 TailorSteel.

De nieuwe vestiging, die naar verwachting in de zomer van 2020 volledig operationeel zal zijn, zal aanvankelijk beschikken over 4 lasersnijmachines en 4 kantbanken met een totaal productieoppervlak van 10.000 m2. Daarmee gaan de huidige en nieuwe klanten profiteren van een nog betere service en nog snellere levering, stelt het bedrijf.

“Dankzij ons volledig eigen hightech machinepark en ons Sophia-portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, ontvangen zij binnen één minuut een offerte en krijgen zij hun producten binnen 48 uur geleverd”, aldus Schipper.

247TailorSteel is bij de keuze voor de vestigingsplaats ondersteund door de Deutsch-Niederländische Handelskammer (DNHK) en NRW.Invest.

Nieuwe werkplekken

Door de bouw van de fabriek gaan in eerste instantie 45 nieuwe werkplekken gecreëerd worden, op middellange termijn worden ongeveer 130 werknemers verwacht. 

“Met de nieuwe productiefaciliteit zal hier een toekomstgerichte industriële vestiging ontstaan . 247TailorSteel  zal een toegevoegde waarde zijn voor Hilden en de regio”, zegt de burgemeester van Hilden, Birgit Alkenings.

Sterke groeiambities

Het Nederlandse 247TailorSteel uit Varsseveld is in 2007 opgericht. De recente samenwerking met Parcom Capital vormt de basis voor verdere internationale expansie en het verwezenlijken van het doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen, stelt het bedrijf. “De nieuwe productiefaciliteit in Hilden is wederom een mooie mijlpaal en grote stap in deze richting.”

“We zijn verheugd om een volgend bedrijf uit Nederland, ons belangrijkste investeerdersland, te mogen begroeten in Noord-Rijnland-Westfalen en heten 247TailorSteel van harte welkom. We wensen hen veel succes bij de verdere ontwikkeling van het bedrijf en we blijven uiteraard graag advies geven”, zegt Petra Wassner, directeur van NRW.Invest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven