Bomacon vindt opvolger bedrijf • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bomacon vindt opvolger bedrijf

Pieter Boots (links) en opvolger Ton van Cranenbroek (foto: Bomacon).

Servicegerichte grootverspaner Bomacon uit Weert heeft een nieuwe eigenaar. Pieter Boots en Mieke Nijssen hebben de aandelen van hun bedrijf overgedragen aan Ton van Cranenbroek. De overdracht is gedaan om de continuïteit en kwaliteit van Bomacon te blijven waarborgen.

Pieter Boots en Mieke Nijssen vinden het na 15 jaar tijd om het stokje over te dragen. Gezien de leeftijd van Boots, werd het volgens hen belangrijk om het bedrijf ‘toekomstbestendig te maken’.

Boots en Nijssen vonden in Ton van Cranenbroek een geschikte jonge ondernemer, die per direct algemeen directeur geworden is. “Na 15 jaar voelt het bedrijf toch als een kind van je”, aldus Boots. “Dan vind ik het heel belangrijk dat dit goed terechtkomt.”

‘Organisatie ongewijzigd’

De voormalige directeur bekleedt nu de functie van bedrijfsleider en blijft dus een grote rol binnen het bedrijf spelen. Nijssen behoudt haar functie, waardoor de organisatie in grote lijnen ongewijzigd blijft.

Voor de relaties verandert er, volgens het bedrijf, dus niets merkbaars. Bomacon blijft, net als de afgelopen 15 jaar, partner als servicegerichte grootverspaner van Zuidoost-Nederland.

Ervaring

Van Cranenbroek (42) heeft ruime ervaring in de machinebouw en verspaningsindustrie en heeft vertrouwen in de toekomst. Hij is ook blij dat Boots binnen Bomacon verder gaat als bedrijfsleider, zodat hij nog volop kan leren van zijn ervaring.

“Bomacon is echt een mooi bedrijf, opererend in een nichemarkt”, vertelt Van Cranenbroek. “Het diverse machinepark is prachtig. Het bedrijf is in staat om bijvoorbeeld een product ban een lengte van 8 meter te bewerken.”

‘Mogelijkheden’

Daarnaast noemt hij het uniek dat er binnen het bedrijf behalve machinale bewerkingen ook een las- en constructieafdeling aanwezig is. “Hierdoor zijn we in staat een totaalpakket te leveren.” De nieuwe directeur ziet veel uitbreidings- en investeringsmogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven