BMTec is FD Gazelle • Metaal Magazine
Nieuws

BMTec is FD Gazelle

BMTec is een van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Noord en de categorie klein. Daarmee is het bedrijf uitgeroepen tot FD Gazelle. BMTec, specialist in het lasersnijden van kunststoffen, is van ondernemer Bakschik Martirosian die eerder spreker was tijdens MTL Live. Het bedrijf levert via CutWise binnen 10 seconden een offerte.

De FD Gazelle is een ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad. Het gaat om awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Kansen e-commerce

Martirosian sprak eerder op MTL Live over kansen voor e-commerce. Hij deed dit namens initiatief Tauron Community, dat vanuit BMTec is gestart, Tauron Community wil de Nederlandse maakindustrie verbinden met e-commerce.

‘Just getting started’

De reactie van Martirosian op het krijgen van de FD Gazelle: “…and we’re just getting started. Mijn visie is zo helder, dat ik het heb zien gebeuren. Binnen twee jaar zullen wij het snelst groeiende bedrijf van Nederland zijn, categorie groot.”

De awards worden op 25 november in Theater Amsterdam uitgereikt. Tot die tijd zendt FD tien podcasts uit, met onderwerpen als artificial intelligence, personeel vinden, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven