Bezoek Spinner tijdens Open Dagen in Sauerlach (D) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bezoek Spinner tijdens Open Dagen in Sauerlach (D)

Het VC 1650 bewerkingscentrum is tijdens de Open Dagen bij Spinner onder spaan te aanschouwen (foto: Spinner)

Limas nodigt de verspanende industrie uit om kennis te maken met het uitgebreide machineprogramma en productiefaciliteiten van Spinner. Daarom organiseren zij ter gelegenheid van de Spinner Open Dagen en de wereldpremière van de VC1650, een informatieve reis naar de fabrieken van Spinner in het Zuid-Duitse Sauerlach (München).

Spinner heeft een uitgebreid programma van (ultra)precisie draaibanken, CNC-draaibanken en drie-, vier- en vijfassige bewerkingscentra. Tijdens de Open Dagen zal behalve een rondgang door de productie, ook het complete machineaanbod onder spaan te zien zijn. Verder verzorgt Spinner een aantal workshops op het gebied van o.a. automatisering, besturingen en CAD/CAM-programmering.

Spinner
Geïnteresseerden kunnen van 16 t/m 17 juni mee op een georganiseerde reis naar de productiefabriek van Spinner (foto: Spinner)

Duitse cultuur

Naast een bezoek aan de fabriek zal ook de Duitse cultuur aan bod komen en wordt een bezoek gebracht aan een van de oudste Duitse brouwerijen. Verder biedt de reis voldoende gelegenheid tot netwerken met vak- en branchegenoten. De bijdrage voor deze reis bedraagt € 250,- per persoon en is geheel verzorgd, incl. vluchten, overnachtingen, excursies, eten en drinken. Vertrek is 16 juni om 15.00 uur vanaf Düsseldorf en terugkomst op 17 Juni om ca. 18.00 uur. Voor parkeergelegenheid e.d. wordt gezorgd.

Opgave voor deze reis kan via verkoop@limascnc.nl, voor meer informatie omtrent dit bezoek kunt u telefonisch contact opnemen via 0475-510159. Er is ruimte voor 20 personen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven