‘Beurzen Nederland kunnen doorgaan’ • Metaal Magazine
Nieuws

‘Beurzen Nederland kunnen doorgaan’

De komende beurzen in Nederland kunnen doorgaan, als het aan de overheid ligt. Vakbeurzen zijn net als andere evenementen van deze schaal gekarakteriseerd als doorstroomlocaties. Dat maakt dat beurzen, als de Nederlandse Metaaldagen, Materials+Eurofinish+Surface en de Kunststoffenbeurs in september maar ook Metavak in oktober en de Precisiebeurs in november, fysiek doorgang vinden.

De Nederlandse Metaaldagen laat weten al richting de 100 exposanten te kruipen. Organisator United Industrial Fairs verwacht net als in 2019 een hoge bezoekersopkomst. Toen kwamen er ruim 3900 bezoekers en waren er meer dan 120 exposanten.

Organisatoren Mikrocentrum, VOM en ION van Materials+Eurofinish+Surface kijken ernaar uit om, samen met de exposanten, professionals rondom materialen en oppervlaktetechnieken bij elkaar te brengen en te ontmoeten. Bij de Kunststoffenbeurs stelt organisator Mikrocentrum al ruim 200 exposanten te hebben.

Het aantal deelnemers aan de Precisiebeurs is inmiddels groter dan ooit tevoren, laat organisator Mikrocentrum weten. Er zijn normaal gesproken ruim 300 specialistische bedrijven. “Al deze hightech organisaties en sprekers kijken er naar uit om de draad weer op te pakken met een fysieke vakbeurs.” Metavak heeft op dit moment al ruim 120 exposanten.

Voorwaarden

Wel vallen de beurzen onder de landelijke regeling van doorstroomlocaties. Dat betekent onder meer dat bezoekers geregistreerd moeten worden, dat sprake is van doorstroom van publiek of deelnemers aan een evenement, dat de gangpaden breed genoeg zijn voor de anderhalve meter afstand en dat elke bezoeker 6 coronavragen dient te beantwoorden. De organisatoren stellen hier geen problemen mee te verwachten.

Komende (grote) beurzen Nederland

De Nederlandse Metaaldagen worden van 15 tot en met 17 september gehouden in Den Bosch.

Materials+Eurofinish+Surface en de Kunststoffenbeurs zijn op 15 en 16 september, eveneens in Den Bosch.

Metavak is op 5, 6 en 7 oktober in Gorinchem.

De Precisiebeurs is op 10 en 11 november in Den Bosch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven