Benelux-verkoop QD Robotics via VGK • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Benelux-verkoop QD Robotics via VGK

De Italiaanse fabrikant QD Robotics heeft sinds kort een Benelux-verkoopkantoor. Het gaat om VGK CNC Machines & Robotic Solutions in Gouda. QD Robotics uit Vicopisano (Pisa), heeft wereldwijd inmiddels meer dan 100 complete gerobotiseerde machines geïnstalleerd voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Het bedrijf startte in 2003 met 4 medewerkers en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met zo’n 60 medewerkers.

Onderscheidend bij de gerobotiseerde machines van QD Robotics is, volgens het bedrijf, de volledig in eigen huis ontwikkelde, gepatenteerde adaptieve software. Per applicatie wordt de software voor aansturing van de robot én de gripper afgestemd op de specifieke eisen en wensen van de klant. Zo bestaat onder andere de mogelijkheid om deze software, indien gewenst, te koppelen aan aanwezige CAD-CAM software ter plaatse.

VGK Solutions

VGK Solutions www.vgksolutions.eu in Gouda, onderdeel van de CNC Solutions Group, is verkoopkantoor voor verschillende Italiaanse ontwikkelaars/producenten van CNC-producten en robotsystemen.

Het gaat om CNC-machines van Goglio Milling Systems en Mario Carnaghi (mill-mac), onderdelen voor CNC-machines via Peron Speed (elektro-spindels), LCM (draaitafels), Euroma Group (boor- en tapunits, opspanners), Goglio Milling Systems (koppen) en Mario Carnaghi Group (turn-mac, Fonderia Dairaghese, Tosi, TMC).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven