Bendertechniek toont nieuwe fabrikanten • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bendertechniek toont nieuwe fabrikanten

Tijdens de Demoweek laat Bendertechniek twee nieuwe fabrikanten zien: Brother en Muratec. (foto: Bendertechniek)

Tijdens de Demoweek laat Bendertechniek twee nieuwe fabrikanten zien: Brother en Muratec. Met de Speedio R450X1 respectievelijk de Muratec MW 40 met gantryloader kan kennis worden gemaakt met twee redelijk compacte alleskunners van deze producenten.

De Muratec MW40 machine is een echte productiemachine met twee front facing spindels, uitgevoerd met gantry loader en unloader. Deze machine wordt tijdens de Demoweek draaiend getoond. Het concept van de Muratec MW40 sluit naadloos aan op de behoeften van bedrijven die seriewerk van kleine producten vervaardigen. De Brother en Muratec bewerkingscentra kunnen alle metaalbewerkingen volledig automatisch doen.
Verder grijpt Bendertechniek de Demoweek aan voor de Benelux-introductie van de Matsuura MX330 10APC. Dit nieuwste model 5-asser zal onder spaan getoond worden. Datzelfde geldt voor de nieuwe Lagun BM bedfreesmachine met de nieuwste besturing van Heidenhain.
Uiteraard is er ook aandacht voor 3D-printen van metaal en kunststof.

Geïnteresseerd? Kom dan tijdens de Demoweek (van 28 tot 31 maart) langs aan de Plesmanstraat 32 in Veenendaal. Aanmelden kan eenvoudig via www.demoweek.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven