Bemet vernieuwt Plan-de-Campagne • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bemet vernieuwt Plan-de-Campagne

Bemet International presenteert een ERP-software-update: Plan-de-Campagne V5. De nadruk ligt op nog meer gebruikersvriendelijkheid. De nieuwe versie heeft een nieuwe look gekregen. Sneller navigeren lukt door middel van een persoonlijk in te richten zijbalk.

Het is vooral de vernieuwde gebruikersinterface die aangepast is. In Plan-de-Campagne V5 van Bemet is het mogelijk gemaakt om op één pagina taakgerichte informatie te zien die snel en overzichtelijk informatie toont en toegankelijk maakt. Versie 5 is tot stand gekomen door jarenlange ervaring. Het ERP-systeem is door de jaren heen steeds verder uitgebreid, mede dankzij de wensen en behoeften van klanten. Voorafgaand aan de totstandkoming van versie 5 is gekeken hoe de indeling nog logischer weergegeven kon worden, zodat klanten nog efficiënter te werk kunnen gaan.

 

Sneller navigeren

In versie 5 kan een gebruiker snel navigeren door middel van een persoonlijk in te richten zijbalk die up-to-date informatie toont, zoals het aantal openstaande orders. Met één druk op het desbetreffende icoon komt men gelijk in het scherm waar de informatie staat die men wil zien. En als elders door iemand anders informatie wordt toegevoegd, dan wordt dit automatisch geüpdatet zodat men altijd met de laatste informatie werkt.

 

Nog efficiënter een productieproces afhandelen

Ook is het aantal handelingen sterk gereduceerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door kritisch naar de huidige interface te kijken en gebruik te maken van  technieken zoals we deze kennen van smartphones en tablets. Hierdoor kan men sneller door het daadwerkelijke productieproces navigeren, zodat een order snel afgehandeld kan worden. Zo kan men van bijvoorbeeld een geopende order direct naar alle gekoppelde gegevens gaan, zoals naar de inkooporders, de pakbon, de factuur of de relatiekaart. Hiermee wordt tijdwinst gecreëerd. Met versie 5 is er voor bestaande klanten geen herimplementatie nodig, het is gewoon een update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven