Bemet treedt toe tot Trivest Software Group • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bemet treedt toe tot Trivest Software Group

Bemet International uit Veenendaal is toegetreden tot de Trivest Software Group uit Apeldoorn. Deze groep versterkt hiermee haar positie als toonaangevende internationale leverancier van ERP software binnen de project- & klantordergestuurde industrie.

Bemet International heeft een integrale oplossing voor CAD/CAM, ERP, kwaliteit en gereedschapbeheer in onder meer de metaalindustrie. Het bedrijf de andere bedrijven in de Trivest Software Group goed aan. Het onderscheidende karakter van de Bemet-softwareoplossingen en de branchekennis blijven binnen de Trivest-groep onaangetast. Er zal geprofiteerd worden van de uitwisseling van elkaars kennis en oplossingen. De toetreding is begin vorige maand een feit geworden.

Continuïteit

“De toetreding tot de Trivest Software Group betekent voor onze klanten interessante vernieuwingen in toekomstige software-versies, slimme koppelingen en een gegarandeerde continuïteit”, stellen John Hazebroek en Anton van Zeijst, directie Bemet International. “Daarnaast kunnen we onze internationale positie sneller gaan versterken. Uitdrukkelijk met behoud van de cultuur en klantbetrokkenheid waar Bemet al 27 jaar voor staat.”

“Bemet International heeft een enorme drive om haar klanten in de metaal-, hout- en kunststofindustrie een complete procesondersteuning te bieden”, zegt Wim Schrijver, CEO Trivest Software Group. “Deze benadering zien wij ook bij de andere Trivest-bedrijven Proteus en Trimergo. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van onze bedrijven en voegen daar R&D- en marketingkracht aan toe.”

Bemet

Bemet International is al 27 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van complete softwareoplossingen voor de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet ontwikkelt Plan-de-Campagne ERP en APM voor kwaliteit en gereedschapbeheer. Bovendien is Bemet leverancier van het hoogwaardige CAD/CAM systeem TopSolid.

Als turn-key leverancier kan Bemet het volledige proces van haar klanten automatiseren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor consultancy door deskundigen met ruime ervaring in de maakindustrie. Bemet heeft 55 werknemers in Veenendaal en verschillende Europese resellers. Bemet bedient ruim 1000 klanten in 22 landen.

Trivest

Trivest Software Group richt zich op bedrijfsoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D. De groep bestaat, naast Bemet International, uit Trimergo en Proteus Systems Europe en telt 135 medewerkers. Trivest ondersteunt 1800 klanten in 25 landen binnen Europa en Amerika.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven