Bemet ontvangt award “Best sales improvement” • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bemet ontvangt award “Best sales improvement”

Michel Peters nam tijdens het seminar de award voor “Best Sales Improvement” in ontvangst.

Van 18 t/m 20 januari vond het het Missler 2017 Seminar in Lissabon. Dit seminar, dat werd bijgewoond door alle Missler software partners, is een jaarlijks evenement waarbij een update wordt gegeven over de TopSolid software, de markt en toekomstige ontwikkelingen. Ook was er een uitreiking van een aantal awards voor succesvolle partners. Bemet mocht de award “Best Sales Improvement” in ontvangst nemen.

Bemet heeft op het vlak van TopSolid software afgelopen jaar een indrukwekkende groei gemaakt van maar liefst 35 procent! Michel Peters, accountmanager van Bemet, mocht tijdens de plenaire openingssessie van het evenement toelichten waardoor deze groei ontstaan is. “We hebben geïnvesteerd in nieuwe mensen, zowel op commercieel als op technisch vlak. Dit, in combinatie met de juiste focus op onze totaaloplossing, heeft ervoor gezorgd dat we een bijzonder goed jaar achter de rug hebben. Vanzelfsprekend proberen we deze groei het komende jaar door te zetten. Klanten zien steeds meer in dat het niet alleen draait om specifieke functionaliteit, maar om een oplossing waarbij het complete proces geoptimaliseerd wordt. We bieden dit door volledige integraties tussen CAD/CAM, ERP en APM te bieden.”

Versie 7.11 van TopSolid
Tijdens het seminar werd ook ingegaan op de nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen binnen de nieuwste versie 7.11 van TopSolid die binnenkort verschijnt. Er zijn diverse uitbreidingen op het gebied van CAM waardoor het programmeren nog efficiënter kan verlopen. Vanzelfsprekend is er ook veel functionaliteit vernieuwd en toegevoegd in CAD en PDM, waaronder een mogelijkheid om de PDM database via een internet browser te benaderen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven