Ga naar hoofdinhoud

Bemet lanceert nieuwe Plan-de-CAMpagne

Bemet International lanceert nieuwe release Plan-de-CAMpagne software (foto: Bemet).

Deze week introduceert Bemet International de nieuwe release van haar ERP-software Plan-de-CAMpagne  op de Nederlandse markt. Ook voor deze nieuwe 5.4 versie van Plan-de-CAMpagne heeft het bedrijf weer dankbaar gebruik kunnen maken van de inbreng van klanten en eigen adviseurs.

Plan-de CAMpagne versie 5.4 biedt de gebruiker een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo krijgt de bedrijfsleiding aanvullende grafische mogelijkheden in zijn mobiele management dashboards en zijn ook andere schermen flexibeler gemaakt. Onder de motorkap zijn verbeteringen aangebracht die de opstartsnelheid vergroten en in het kader van systeembeveiliging worden gebruikers ondersteund met een veiliger wachtwoordbeleid.

Koppelen met machines en systemen

In het licht van kreten als ‘Industry 4.0’, ‘Smart Industry’ en ‘Internet of Things’ is het natuurlijk een belangrijk gegeven dat de ingebouwde flexibiliteit van Plan-de-CAMpagne het mogelijk maakt om te koppelen met machines en met vrijwel elk ander softwarepakket. Dat maakt het delen van informatie eenvoudig en verschaft de ondernemer belangrijke inzichten in en overzichten van zijn processen.

Gebruikerservaringen

Bemet heeft zich al vroeg gespecialiseerd in het ondersteunen van maakbedrijven en hun processen. Juist doordat veel van de processen in de maakindustrie onderling in grote mate vergelijkbaar zijn, biedt dit de mogelijkheid te voldoen aan de wens van de ene klant terwijl dit tevens de ideale oplossing is voor veel andere bedrijven in de branche. Productiebedrijven in binnen- en buitenland leveren gebruikerservaringen, ideeën en nieuwe klantenwensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven