Award Hanwha Robotics voor Dymato • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Award Hanwha Robotics voor Dymato

Theo Coffeng ontvangt namens Dymato de award van Chongsung Ra, directeur Hanwha Robotics (foto: Dymato).

Dymato heeft de ‘Distributor of the Year’ award van Hanwha Robotics ontvangen. Daarmee mag Dymato Automation zich officieel ‘Distributor of the Year 2019’ noemen. Theo Coffeng van Dyato kreeg de prijs uitgereikt tijdens de Hanwha Partnerdagen in Frankfurt.

“Het was een enorme eer om in aanwezigheid van alle Europese dealers van Hanwha Robotics deze prachtige award in ontvangst te mogen nemen”, reageert Coffeng. De prijs werd uitgereikt door Chongsung Ra, directeur van Hanwha Robotics.

Dymato Automation vertegenwoordigt Hanwha Robotics sinds 2018 in de Benelux. “We waren destijds de eerste officiële dealer buiten Korea van de Hanwha HCR collaboratieve robots”, vertelt Martin Visser, accountmanager bij Dymato. “Sindsdien is het aantal dealers en samenwerkingspartners enorm gegroeid.”

De ontwikkelingen in de collaboratieve robot wereld gaan zo snel, dat een goede samenwerking tussen fabrikant en de dealers cruciaal is voor de verdere groei. “Elke partner ontwikkelt zijn eigen applicaties en producten”, legt Visser uit.

Kennis delen, ontwikkelingen uitwisselen

De Hanwha Robotics Partnerdagen staan in het teken van het delen van kennis en het tonen van nieuwe ontwikkelingen en innovaties van zowel dealers als verdere samenwerkingspartners. Zo toonde Dymato bijvoorbeeld de HCT-1200 tafel; een complete en kant-en-klare oplossing voor het beladen en ontladen van metaalbewerkingsmachines.

Ook RCO Mechatronics was in Duitsland aanwezig om de partners de SRP Cobot palletiseeroplossing te demonstreren. OnRobot liet de laatste ontwikkelingen op het gebied van grippers zien.

Dymato Automation zal in september tijdens de TechniShow alle Hanwha HCR collaboratieve robots in verschillende opstellingen zien, van palletiseren tot aan lassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven