Aesc en Metal Heaven samen in online klantportal • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Aesc en Metal Heaven samen in online klantportal

Aesc gaat samenwerken met start-up Metal Heaven uit Tilburg. De specialist in software voor de maakindustrie uit Den Bosch kan klanten daardoor Rhodium24 aanbieden. Dit online offertetool met klantportal van Metal Heaven is speciaal voor metaalbedrijven. Aesc en Metal Heaven laten Rhodium24 zien tijdens de TechniShow.

Met Rhodium24 kunnen bedrijven via een abonnement snel en efficiënt calculeren en offreren. Rhodium24 biedt optioneel een klantenportaal, werkt ook zonder ERP-systeem en is onbeperkt schaalbaar.

Metal Heaven heeft Rhodium24 zeer recent op de markt gebracht. Toch is het voor Aesc “dé oplossing om de sector te ondersteunen met veelzijdige calculatiesoftware”.

Hoewel het aanbod van Aesc groot is, ontbrak dergelijke online calculatiesoftware met webbased portal-functie, geeft Aesc-eignaar Timo der Kinderen aan. “Hier is in de markt enorm veel behoefte aan.”

‘Elkaar versterken’

Met de samenwerking profiteren beide partijen van elkaars expertise. Waar de software-engineers van Metal Heaven de functionaliteit van Rhodium24 blijven doorontwikkelen, biedt Aesc de ervaring in marketing, verkoop en customer service.

Ook Ed Klijsen, commercieel manager bij Metal Heaven, kijkt uit naar de samenwerking. “Het is erg prettig om aan de slag te gaan met de enthousiaste en deskundige mensen van Aesc. We kunnen allebei doen waar we goed in zijn en versterken elkaar enorm.”

 “Metal Heaven en Aesc kennen de markt goed”, vertelt Der Kinderen. “We zijn als gesprekspartners gelijkwaardig aan elkaar. Dat schakelt wel zo snel – ook voor de klant.”

Deep learning

Er zijn volgens Der Kinderen ook andere, soortgelijke oplossingen in de markt als Rhodium24. “Toch hebben we heel bewust voor deze tool gekozen. Rhodium24 is het verst, de functionaliteit is nu al heel uitgebreid en geavanceerd. Het systeem wordt dankzij deep learning steeds slimmer. En omdat de software in de cloud draait, hoeven gebruikers zelf niets te installeren.”

Bovendien is het prijsmodel laagdrempelig en transparant, vult Klijsen aan. “Daardoor kan elk metaalverwerkend bedrijf snel aan de slag met onze onafhankelijke calculatiesoftware. Dit kan best eens een game-changer worden voor de industrie, zéker met deze samenwerking.”

Op TechniShow

AESC en Metal Heaven laten Rhodium24 zien, tijdens de TechniShow, in hun gezamenlijke stand, in hal 10, stand C0024.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven