Additive Industries finalist IAMA award • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Additive Industries finalist IAMA award

De MetalFAB1 is een industriele 3D-metaalprinter van Additive Industries die modulair is opgebouwd (foto: Additive Industries)

Additive Industries is geselecteerd als een van de drie genomineerden voor de ‘International Additive Manufacturing Award 2016’ (IAMA). De industriële 3D metaalprinter die het Eindhovense bedrijf heeft ontwikkeld, MetalFAB1, wordt hierdoor al vroeg na de lancering, drie maanden geleden, in de schijnwerpers gezet.

Deze prijs voor innovatieve oplossingen op het gebied van industrieel 3D-printen is ingesteld door de American Association for Manufacturing Technology (AMT) en de Duitse VDW (German Machine Tool Builders’ Association) en wordt op 24 februari uitgereikt op de Metav 2016 in Düsseldorf. ‘We werden door een potentiële klant getipt over deze prijs en zijn bijzonder trots dat we als nieuwkomer meteen op het podium komen te staan. Dit is een bevestiging van de grote stap voorwaarts die ons systeem mogelijk maakt voor industriële toepassingen van 3D-metaalprinten’, aldus Daan Kersten, medeoprichter en CEO van Additive Industries.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven