Acura 65 trekpleister open huis Promas • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Acura 65 trekpleister open huis Promas

Tijdens het open huis van Promas bij Hedelius in Meppen ging er veel interesse uit naar de Acura 65 (foto: Tim Wentink)

Vorige week organiseerde Promas uit Maasbree een open huis om de machines van Hedelius voor te stellen. Het open huis werd georganiseerd in het trainings- en democentrum van Hedelius te Meppen (D) waar ten alle tijden een tiental machines staan opgesteld voor bezichtigingen en demonstraties. De aandacht van de bezoekers ging veelal uit naar de nieuwe Acura 65, een compact vijfassig bewerkingscentrum die tijdens de AMB in Stuttgart (D) voor het eerst is voorgesteld.

De Acura 65 is ontwikkeld voor precisiebewerkingen in combinatie met een hoge productiviteit. Het bewerkingscentrum is uitgerust met een dubbelgelagerde draaizwenktafel en een bewegende kolom. Aan de voorzijde van de machine treffen we een bedienbaar gereedschapmagazijn aan dat geopend kan worden zonder dat de machine hoeft te stoppen. Het magazijn heeft standaard ruimte voor 65 gereedschappen. Richard Hermans van Promas: “Voor de Nederlandse markt is de Acura 65 een aangename toevoeging aan het leveringsprogramma. Met de Acura kunnen we nu concurreren met bepaalde machines die bijvoorbeeld Hermle en DMG Mori op de markt brengen”.

Naast de presentatie van de Acura 65 stonden o.a. de inmiddels bekende Tiltenta 6 en 7 opgesteld. Daarnaast konden bezoekers een kijkje nemen in het productieproces van Hedelius.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven