46 machines DMG Mori op AMB in Stuttgart • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

46 machines DMG Mori op AMB in Stuttgart

Het bewerkingscentrum DMU125P Duoblock van de vierde generatie dat DMG Mori in Stuttgart presenteert tijdens de AMB 2014 (foto's: DMG Mori)

DMG Mori presenteert tijdens de AMB 2014 in Stuttgart (D) maar liefst 46 machines. Waaronder drie wereldpremières. Voor Nederlandse bezoekers zal tevens benadrukt worden dat DMG Mori Nederland in Veenendaal nu de volledige verkoop van en service voor alle producten van DMG Mori Seiki Co., Ltd verzorgt.

De drie wereldpremières van DMG Mori tijdens de AMB 2014 zijn de DMC 1450 V, de DMU 125 P Duoblock van de vierde generatie en de Lasertec 45 Shape. Ander interessant nieuws van DMG Mori in Stuttgart: de Celos machinebesturing, de tweede generatie van de NTX 1000, NHX 4000 und NHX 5000 en de nieuwe i 50 en vijf nieuwe draaimachines voor productie en automaatdraaien inclusief de nieuwe Sprint 20 | 5.

Celos DMG Mori Seiki Metav
De presentatie dit voorjaar van Celos op de stand van DMG Mori tijdens de Metav 2014 in Düsseldorf (foto: Reinold Tomberg)

Systeemtechnologie

DMG Mori Systems zal zich tijdens de beurs presenteren als een leverancier voor systeemtechnologie. Dit geschiedt o.a. met seminars op een videowall. Ook zal DMG Mori werkstukken presenteren uit de toepassingsgebieden aerospace, automotive, gereedschapmaken en hogesnelheidsbewerken.

Lees hier meer over de beursdeelname van DMG Mori aan de AMB 2014

Nederland

Met ingang van 1 augustus jl. verzorgt  DMG Mori Nederland nu de verkoop, aftersales en service voor alle producten van DMG Mori Seiki. De activiteiten van DMG Mori in Nederland waren reeds onder één naam actief sinds het eerste gezamenlijke optreden van beide machinefabrikanten tijdens de EMO 2011 in Hannover (D). Nu is de laatste stap genomen door integratie van de complete verkoop, aftersales en service voor producten van DMG Mori Seiki Co., Ltd. in Nederland met ingang van 1 augustus 2014.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven