Ga naar hoofdinhoud

21 september: Wheels of Steel 2014

Wheels of Steel heeft het aantal startplaatsen uitgebreid, zodat er dit jaar plek is voor 200 genodigden uit de metaalbranche (foto: https://www.topnews.in/)

Na het succes van vorig jaar wordt dit jaar op zondag 21 september wederom het ‘Wheels of Steel’-fietsevenement georganiseerd. Op deze dag ontmoeten metaal-vakmensen elkaar in een sportieve atmosfeer, waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan. Vorig jaar trok dit wielerspektakel 125 enthousiaste fietsfanaten, gesplitst in een groep wielrenners en een groep mountainbikers.

Na de grote belangstelling van vorig jaar heeft de organisatie van Wheels of Steel het aantal startplaatsen uitgebreid zodat er dit jaar plek is voor 200 genodigden uit de metaalbranche. Het fietsevenement wordt georganiseerd door Iscar, CNC-Consult, Slijptechniek van der Vleuten, Kusters Metaalbewerking, Gelderblom en Metaal Magazine.

RTC Buitenlust

Iscar Nederland is een grote leverancier van verspanende gereedschappen. CNC-Consult & Automation onderscheidt zich al jaren op de markt voor de servicegerichte verkoop van CAD/CAM-Software, 3D-Scanners, 3D-printers en software-ontwikkeling. Slijptechniek van der Vleuten is actief op het gebied van verspanende gereedschappen. Kusters Metaalbewerking is specialist als het gaat om ‘Precision Parts’-productie. Gelderblom CNC-machines biedt een complete lijn Japanse kwaliteit CNC-machines aan voor de metaalindustrie. Metaal Magazine is het vakblad op het gebied van de metaal be-en verwerkende maakindustrie. Het evenement vindt plaats in samenwerking met de Helmondse wielerclub RTC Buitenlust.

Racefiets of mountainbike

De organisatie staat garant voor een mooie en afwisselende fietsroute door de omgeving van Helmond. Elke deelnemer ontvangt een wielertenue voorzien van de logo’s van de organiserende bedrijven. Na afloop van de tocht kan de dag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig worden afgesloten. Tevens wordt er een kwalitatieve racefiets of mountainbike onder de deelnemers verloot.

Op zondag 21 september om 10:00 uur is de ontvangst in Helmond en om 10:45 gaan de renners van start. Voor meer informatie: wheelsofsteel@iscar.nl

2 reacties op “21 september: Wheels of Steel 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven