21 en 22 mei open huis bij Landré • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

21 en 22 mei open huis bij Landré

Met de  Robodrill Alpha D21LiA5, biedt Fanuc met BT-30 opname  een hogere nauwkeurigheid. Met de mogelijkheid voor uitbreiding met een vierde bewerkt de Robodrill werkstukken aan alle zijden (foto's: Landré)

Landré zet op donderdag 21 en vrijdag 22 mei haar deuren open voor bedrijven uit de maakindustrie die zich wil oriënteren op productietechnieken voor de plaatbewerking, verspaning en 3D printen. Naast een vijftal Haas draaimachines en bewerkingscentra, heeft Landré het nieuwste Fanuc boor-, frees- en tapcentrum naar Vianen gehaald.

Tijdens het open huis laat Landré ook de HGD hydraulische oscillerende schaar van Ermak zien; een robuuste en eenvoudig te bedienen schaar met een stijve constructie. Deze schaar is geschikt voor het knippen van dikkere materialen maar laat het ook een lage kniphoek toe, waardoor de vervorming bij korte stroken minimaal is.Daarnaast toont Landré een Ermak Speed-Bend 3 m/175 tons kantpers.

De Ermak Speed-Bend afkantpers, tijdens het open huis demonstreert Landré deze pers
De Ermak Speed-Bend afkantpers, tijdens het open huis demonstreert Landré deze pers

 3D-printen

Van de professionele 3D-printers voor kunststof en metaalproducten zal de 3D printdivisie van Landré tijdens de open dagen drie ProJet printers van 3D Systems en de ConceptLaser Mlab metaalprinter demonstreren. Paradepaardje op het gebied van kunststof 3D printers is de ProJet 4500, een full colour 3D-printer die direct bruikbare, functionele onderdelen en samenstellingen in 3D opbouwt die niet degenereren en geen nabewerking vragen. Voor kleine en middelgrote bedrijven die metalen onderdelen in hoge precisie en fijne structuren willen printen biedt Landré de Mlab Cusing R van ConceptLaser. De R uitvoering is naast het printen van producten uit metaalpoeder ook geschikt voor de verwerking van titanium en titaniumlegeringen in poedervorm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven