18 en 19 maart huisshow Hedelius • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

18 en 19 maart huisshow Hedelius

Tijdens de Huisshow 2011 in Meppen (D), 18-19 maart, introduceert Hedelius een nieuwe generatie palletwisselaars voor vijfassige machines met acht pallets met de grootte 320 mm × 320 mm of vijf pallets grootte 400 mm × 400 mm. Ook combineert Hedelius in de RS 605 K20 een drie- en vijfassig bewerkingscentrum in één machine.

De Hedelius RS 605 K20 is een combinatie van een drie- en vijfassig bewerkingscentrum met een vaste machinetafel van 1330 mm en een draaizwenktafel van Ø 520 mm. Door de combinatie van een vaste machinetafel met de vijfassige draaizwenktafel is een zeszijdige bewerking in een machine mogelijk. Door het voorkomen van een tussenopslag van de werkstukken worden de totale cyclustijden volgens Hedelius met 30 gereduceerd.

 

Hedelius width =

Het bewerkingscentrum RS 605 K20 van Hedelius. In ons land wordt Hedelius vertegenwoordigd door Promas.

 

Als bijlage de uitnodiging voor de huisshow van Hedelius. Bekijk hier de foto’s van een bezoek van Metaal Magazine aan Meppen tijdens een eerdere huisshow van Hedelius. De film aan het einde van dit bericht is ook tijdens dit bezoek geschoten. Eerder introduceerde Hedelius een vergelijkbare,  kleinere machine: de RS 50.

 

pdf bestand  hd-prospekt-haus_01_620_nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven