Ga naar hoofdinhoud

18 – 20 april huisshow Hedelius

De tweejaarlijkse huisshow van Hedelius in Meppen (D) wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 20 april, de openingstijden zijn iedere dag van 09.00 tot 17.00 uur. Naast een uitgebreide inkijk in de uitgebreide productiefaciliteiten van Hedelius, zullen hier alle modellen in de demonstratieruimte of in de eigen machinale afdeling onder spaan worden getoond.

Als primeur zal de nieuwe zwenkkopmachine T7 worden getoond. Dit bewerkingscentrum beschikt over een massieve bewegende kolom, en is volledig van grijs gietijzer vervaardigd. De machine is zowel met een zwenkbare hoofdspil als met een geïntegreerde rondtafel uitgerust. Met zijn grote asverplaatsingen is de T7 vooral geschikt voor de bewerkingen van complexe lange componenten.

Hedelius-T7-350px

 

Zwenkkop bewerkingscentrum T7 met geïntegreerde draaitafel (afbeelding: Hedelius)

 

Partners
Naast de T7 worden tijdens de huisshow ook vijf-assige bewerkingscentra, gecombineerde drie- en vijf-assige bewerkingscentra, verticale bewerkingscentra en zwenkspil-bewerkingscentra gedemonstreerd. Ook is er de nodige aandacht voor automatiseringsoplossingen. Enkele partners van Hedelius geven acte de présence op de huisshow, met gereedschappen, CAD/CAM-systemen, spansystemen en automatisering. In ons land wordt Hedelius vertegenwoordigd door Promas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven