14 en 15 oktober SafanDarley E-volution Days  in Lochem • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

14 en 15 oktober SafanDarley E-volution Days  in Lochem

Dankzij het portable 'plug & play'-concept is de 40T Ergo eenvoudig te transporteren met een heftruck

Tijdens de SafanDarley E-volution Days 2015, 14 en 15 oktober in Lochem, staat het nieuwe besturingsplatform van SafanDarley centraal. Dit is een eigen offline-software als basis voor het gehele proces voor de aansturing van de verschillende machines om de productiviteit te maximaliseren.

Na de introductie van de SafanDarley E-Brake Ergonomic uitvoeringen breidt SafanDarley de Ergonomic E-Brake lijn uit met een nieuw en groter model: De E-Brake 40T 1600mm. Met een perskracht van 400 kN (40 ton) en een werkbereik van 1600 mm is de nieuwste ‘Ergo’ van SafanDarley een slag sterker en groter dan de huidige machines in deze serie.  Bovendien is deze machine niet enkel flexibel in manier van werken maar ook in opstelling. Dankzij het portable ‘plug & play’-concept is de 40T Ergo eenvoudig te transporteren met een heftruck en kan daardoor altijd ingezet worden op de positie waar hij nodig is, zoals bijvoorbeeld naast de laser of in de assemblage hal. Hierdoor kan de machine altijd met maximale efficiëntie ingezet worden.

De offline-software is een basis voor het gehele proces voor de aansturing van verschillende machines
De offline-software is een basis voor het gehele proces voor de aansturing van verschillende machines

Software

Dez nieuwste offline software maakt het managen en creëren van programma’s eenvoudig en overzichtelijk. Het startpunt is een 3D-model, waarvan de radii her-berekend worden aan de hand de werkelijk gebruikte gereedschappen. Dit zorgt voor de juiste uitslag. De software stuurt de uitslag naar de laser en het automatisch berekende buigprogramma naar de kantpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven