Nieuwe trainingen Machineslijpen en Verspanen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe trainingen Machineslijpen en Verspanen

Het Verspanersforum heeft dit voorjaar nieuwe trainingen. Het gaat om Productief economisch Machineslijpen en Productief economisch Allround verspanen, als opstap naar Productief economisch Draaien en Frezen niveau 4.

Productief economisch Machineslijpen

Dit is geheel nieuw van opzet en bedoeld voor aankomend slijpers. Maar ook ervaren slijpers kunnen hiermee hun kennis opfrissen en uitbreiden. Tijdens de training wordt ingegaan op alle facetten die invloed hebben op het productief economisch werken met slijpmachines.

Productief economisch Allround verspanen

Deze training is een opstap naar de trainingen Productief economisch Draaien, Frezen en Kotteren/Boren. Tijdens deze training wordt de basis gelegd voor het verspanen. Het is een training voor aankomend verspaners of mensen die zich meer in de verspaningstechnologie willen verdiepen.

Productief economisch Allround verspanen is vooral bedoeld voor machineoperators en zijinstromers die meer kennis willen opdoen in het vak van verspaner. Het is een gecombineerde training waar zowel het draaien als het frezen worden behandeld. Voor wie daarna meer diepgang wil, kan vervolgens de trainingen Productief economisch Draaien, Frezen en Kotteren/Boren gaan volgen.

Meer info

Data:
– 23 mei: Slijpcursus Productief Economisch Machine Slijpen
– 13 juni: Allround verspanen, als opstap naar Productief Economisch Draaien en Frezen niveau 4

Duur trainingen:
1 dag, van 09.00 – 17.00 uur.

Locatie trainingen:
Op de vaste, centraal gelegen locatie bij Van der Valk Hotel Witte Bergen Eemnes.

Aanmelden

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven