Ga naar hoofdinhoud

Hoe haalt u meer rendement uit uw CNC machine?

Efficiënter en effectiever omgaan met uw besturingen, bij Heidenhain bieden we u de mogelijkheid om hier actief over mee te denken.

In de TNC Club vinden CNC-experts ondersteuning en oplossingen voor alle vragen over TNC-besturingen van Heidenhain.

De club is echt bedoeld voor u als eindgebruiker; de CNC-verspaners die aan de machine staan en dagelijks de vele mogelijkheden van de CNC-besturing gebruiken. We helpen u om echt alles uit de besturing te halen. Vragen die u heeft, kunt u nu heel gericht stellen. Onze trainers en docenten staan ervoor klaar.

Door het hele land organiseren we workshops  en trainingen over specifieke features. Dat doen we samen met scholingspartners, zodat u niet ver hoeft te reizen.

Basis-, of Premium lidmaatschap

Er zijn twee soorten lidmaatschap voor de TNC Club. Het eerste is het basis lidmaatschap, deze is gratis. Een bedrijf dat de machines met de Heidenhain-besturing aanmeldt, krijgt direct een gratis softwareoptie beschikbaar. Daarnaast krijgt u korting op trainingen en gratis toegang tot de workshops in het land.

Er is ook een premium lidmaatschap. Hierbij krijgt u eveneens een gratis software-optie en korting op trainingen. Het premium lidmaatschap geeft bovendien recht op een dag per jaar gratis applicatie ondersteuning op locatie. De applicatie-engineer van Heidenhain pakt bij u op locatie, samen met u de vragen op of optimaliseert bijvoorbeeld samen met u het verspanen van een concreet product.

Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we u graag naar onze nieuwe website.

Connected Machining

Een van de onderwerpen die veelvuldig aan bod komt in de TNC Club, is Connected Machining.

Connected Machining is ontwikkeld door Heidenhain om sneller, flexibeler en accurater te produceren. Connected Machining integreert de CNC besturingen rechtstreeks in het netwerk van al uw productie-ondersteunende afdelingen.

TechniShow

Bent u aanwezig tijdens de TechniShow? Neem dan vooral uw vragen mee naar de TNC Club Lounge.

Het TNC Clubteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Stand: Hall 11 Stand#C082.

Op de stand staat een draaimachine voorzien van een CNC Pilot 640. Onze applicatie engineer geeft hier een aantal keer per dag de presentatie ’Met een efficiënt en betrouwbaar proces naar het eindproduct’.

Hier heeft u ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Zien we u daar?

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven