Ga naar hoofdinhoud

Waarom Premium?

Gratis toegang tot nieuws en actualiteiten

De redactie van Metaal Magazine houdt haar lezers via de website www.metaalmagazine.nl dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de metaalbranche. Zij verzamelen dit nieuws niet alleen in voor u, maar voorzien ze ook van duiding en achtergrond. Veel geïnteresseerden die geen abonnement op vakblad Metaal Magazine hebben, hebben hun weg naar website gevonden. Dat maakt Metaal Magazine ook online dè informatiebron voor professionals in de metaalsector.

METteam_premium

Exclusieve informatie voor abonnees

Metaal Magazine voorziet de hele branche graag van nieuws en actualiteiten, maar voor de abonnees doen wij graag iets extra’s. Vanaf heden heeft de website een speciaal onderdeel voor abonnees, genaamd ‘Premium’.  Dit zijn uitgebreide journalistieke artikelen met inhoudelijke diepgang, aangeduid met het woord Premium, die alleen toegankelijk zijn voor abonnees. Ook het complete magazine digitaal en hoogwaardige video- en fotoreportages vallen onder ‘Premium’.

Wat is er anders op MetaalMagazine.nl?

Eigenlijk is er niet zoveel veranderd. Bezoekers kunnen nog steeds bij Metaal Magazine terecht voor het laatste nieuws over hun vakgebied. We vullen de website daarnaast aan voor professionals die op zoek zijn naar net dat stukje meer diepgang met het gemak en de snelheid van online.

Nieuw is de abonnementssoort Metaal Magazine Digitaal. Dit is het ideale abonnement voor websitebezoekers die wel meer diepgang en achtergronden zoeken, maar niet in de vorm van een gedrukt vakblad. U krijgt hiermee namelijk toegang tot dezelfde Premium inhoud als abonnees van het vakblad. Uw persoonlijke online account kunt u tegelijkertijd zowel op uw computer als op uw tablet/mobiel gebruiken. Hier kunt u de tarieven en abonnementssoorten vinden. 

Overigens: als u geïnteresseerd bent in een digitaal abonnement voor meerdere personen binnen uw organisatie, neem dan contact op met onze abonneeservice voor een op uw situatie afgestemde offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven