Van prototypes tot seriewerk. Uw onderdelen gaan binnen 5 minuten in productie bij 3D Hubs • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Van prototypes tot seriewerk. Uw onderdelen gaan binnen 5 minuten in productie bij 3D Hubs

Op het platform van 3D Hubs kunnen ingenieurs eenvoudig hun ontwerp uploaden, direct een offerte ontvangen en met een klik op de knop de productie starten.

Opgericht in 2013, heeft het 3D Hubs-netwerk sindsdien meer dan 4.000.000 onderdelen geproduceerd, waardoor 3D Hubs de wereldleider is in gedistribueerde productie. We hebben meer dan $30 miljoen opgehaald van de mensen achter ’s werelds meest succesvolle online platforms, zoals Uber, Spotify en Booking.com. Het hoofdkantoor van ons bedrijf is gevestigd in het levendige centrum van Amsterdam, Nederland.

Onze klanten

3D Hubs maakt productie sneller, betrouwbaarder en kostenefficiënter voor meer dan 35.000 bedrijven. Ongeveer 27% van de Fortune 500-bedrijven gebruiken 3D Hubs om hun prototypes en onderdelen te laten produceren en meer dan 120.000 ingenieurs hebben 3D Hubs gebruikt om 4 miljoen onderdelen te produceren.

Sla het heen en weer gemail over dankzij onze digitale fabriek!

  • Onmiddellijke prijzen: Prijs direct de meest complexe projecten. Onze prijzen zijn gebaseerd op 4M+ geproduceerde onderdelen, zodat offertes passend en competitief zijn.
  • Maakbaarheid Feedback: Zorg voor de maakbaarheid van uw onderdelen. Controleer op moeilijk te verwijderen volumes en ondersteuningen, scherpe hoeken, complexe details en dunne wanden.
  • Offertebeheer: Zoek nooit meer naar offertes in uw mailbox. Deel, download en beheer uw offertes op één plek.

Order tracking: Volg de productie van uw bestelling online. Ontvang meldingen in elke fase van het proces.

Het productienetwerk van 3D Hubs

Door ons wereldwijde netwerk van meer dan 240 zorgvuldig geselecteerde productiepartners, zijn ingenieurs verzekerd van een concurrerende prijs en een vrijwel oneindig productieaanbod; zonder het te hoeven managen. Ons netwerk heeft meer dan 2.300 machines die CNC frezen en -draaien, 3D printen, spuitgieten en plaatstaal productie aanbieden, evenals 60 verschillende materialen en 9 afwerkingen.

5-assige CNC freescentra

Van prototypes tot volledige producties. Met onze 3-assige, 3 + 2-assige en volledige 5-assige freesbanken en draai centra kunt u uiterst nauwkeurige en kwaliteitsonderdelen produceren die aan uw strengste eisen voldoen. 5-assige CNC freescentra kunnen onderdelen produceren met complexe geometrieën en de productiviteit verhogen door het aantal machine-opstellingen te minimaliseren. CNC verspanen wordt dit proces ook wel in Nederland genoemd.

3-assige en 3+2-assige freescentra

3-assig en 3 + 2 assig CNC-freesmachines hebben de laagste bewerkingskosten bij het opstarten. Ze worden gebruikt om onderdelen met relatief eenvoudige geometrieën te produceren.

Kunt u niet beslissen tussen alle verspaan mogelijkheden? Upload uw CAD-bestand voor een gratis offerte en maakbaarheid evaluatie die moeilijk te fabriceren delen van uw ontwerp zal identificeren.

Het platform van 3D Hubs

Op het online platform van 3D Hubs moeten gebruikers eenvoudig hun ontwerp uploaden om een gegarandeerd directe offerte te ontvangen en met één klik de productie te starten. Ons platform bespaart ingenieurs en inkopers tijd door geautomatiseerde maakbaarheids feedback, directe prijzen, efficiënt offertebeheer en opvolging van de bestelling mogelijk te maken.

3D Hubs produceert voor bedrijven van elke grootte

Neem contact op met ons team voor toegang tot deze services:

  •  3D Hubs toevoegen als leverancier
  •  ISO 9001, materiaal certificeringen, testrapporten en volledig dimensionale rapporten
  •  Geheimhoudingsverklaringen
  •  Polyurethaan gieten en onderdeel markering
  •  Ontwerpverificatie Programma (meer informatie)
  •  Toegewijde accountmanager
  • Contacteer sales

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven