Snelle beschikbaarheid gebruikte brootsmachines ondersteunt massaproductie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Snelle beschikbaarheid gebruikte brootsmachines ondersteunt massaproductie

Brootsmachines worden vaak ingezet ter ondersteuning van de massaproductie. Gezien dit continue proces is de beschikbaarheid van deze bewerkingsmachine essentieel. De aanschaf van een nieuwe brootsmachine kan best lang op zich laten wachten en kost je dus tijd en zoals je weet: tijd = geld. Er zijn echter ook betrouwbare, efficiënte gebruikte exemplaren in omloop.

Mach4Metal heeft een wisselend aanbod van diverse soorten brootsmachines. Variërend van zogeheten ‘harde’ brootsmachines die zeer snel en met hoge precisie gaten kunnen maken voor spiebanen tot spiraalvormige toepassingen voor bijvoorbeeld het maken van tandwieloverbrengingen. Maar ook verticaal en horizontaal werkende brootsmachines heeft deze Gelderse leverancier van tweedehands metaalbewerkingsmachines regelmatig in haar assortiment. Horizontale brootsmachines worden meestal gebruikt om langere slagen te genereren voor het continu, roterend brootsen en oppervlaktebewerking, terwijl verticale machines meer worden ingezet voor de bewerking van grote, zware werkstukken met aanzienlijke diameters.

Veelzijdige brootsmachines

De veelzijdigheid van brootsmachines is zoals je ziet enorm. Het hangt er vanaf voor welk doel je deze bewerking toepast. Voor het aanboren van het binnenoppervlak van werkstukken, zoals splinegaten, gebruik je de zogeheten interne brootsmachine, terwijl je voor het buitenoppervlak een oppervlakteboormachine hanteert.

Om tot een goede keuze te komen is het belangrijk dat je je deskundig laat adviseren. De medewerkers van Mach4Metal zijn in staat om je de juiste keuze laten maken zodat de machine past bij jouw bewerkingsbehoefte. Indien gewenst kan de machine in het magazijn in Babberich worden gedemonstreerd. Vrijwel direct na aanschaf kan Mach4Metal jouw nieuwe aanwinst bezorgen zodat je geen stilstand hebt in de productie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven