Ga naar hoofdinhoud

Reduceer tijd bij (na)bewerking met T-gleuf opspanplaten

Voor het testen en nabewerken van werkstukken en (zware) metaalplaten zijn opspanplaten met T-vormige sleuven uitermate geschikt. Dankzij hun massieve gewicht en robuuste gietijzeren vloerplaat zijn zelfs complete zware metaalproducten met behuizing, zoals aandrijfpompen, bewerkbaar op een dergelijke plaat. Met behulp van de handige T-sleuven is het werkstuk goed klembaar.

Mach4Metal heeft een uitgebreid, wisselend arsenaal van T sleuf opspanplaten met uiteenlopende specificaties die zichtbaar staan opgesteld in haar loods in het Gelderse Babberich. Voordeel daarvan is u dat u het product live kunt aanschouwen, zodat u een beeld krijgt of het door u te bewerken element erbij past. Dat is een groot voordeel ten opzichte van nieuwkoop waarbij u alleen afhankelijk bent van de informatie van de fabrikant op de website en mogelijk een foto.

Tijdsbesparing

Waarom wilt u een opspanplaat met T-sleuven aanschaffen? Dit product is uiterst nuttig als u bepaalde onderdelen van het werkstuk buiten de bewerkingsmachine om wil (na)bewerken, uitrichten of op werking testen. Dat zorgt voor een enorme tijdsbesparing in het productie -of bewerkingsproces. Bovendien kunt u op deze manier effectiever en prettiger werken.

Compleet met accessoires

Alle verkrijgbare gebruikte opspantafels bij Mach4Metal zijn compleet uitgerust zoals destijds bij nieuwkoop. Dus inclusief spanschroeven en klemstukken zodat u het werkstuk op de gewenste manier kan opspannen. Let bij de aanschaf van een opspantafel goed op de maximale vloerlengte en de hoeveelheid en breedte van de T-sleuven voor een goed functionerend en effectief klem -en opspanproces.  Medewerkers van Mach4Metal kunnen u adviseren en informeren over de opspantafels met de best passende specificaties bij uw werkzaamheden.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven