Quick ship gasveren, direct uit voorraad leverbaar • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Quick ship gasveren, direct uit voorraad leverbaar

Quick ship gasveren: binnen twee dagen naar u onderweg

Als de gasveren specialist is Mparts ook in staat om gasveren vanuit voorraad te leveren. De standaard gasveren uit het omvangrijke Quick Ship-programma van Bansbach Easylift kunnen hierdoor nog sneller op locatie zijn. Hierdoor is de levertijd bij het bestellen van gasveren drastisch verkort. Mparts is in staat om binnen twee werkdagen gasveren naar waar dan ook in Nederland te versturen.

Het quick ship gasveren programma van Mparts bestaat uit standaard staal en RVS gasveren, welke u eenvoudig online via de webshop besteld. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze gasveren met zeer korte levertijden.

Wanneer levertijd doorslaggevend is

Mparts staat producenten bij voor wie tijd een doorslaggevende factor is, zoals in een prototype fase. Binnen drie werkdagen zijn de gasveren in huis. In een later stadium van de ontwerpfase kan eventueel de exacte, klantspecifieke gasveer worden bepaalt.

De Quick Ship gasveren die uit voorraad geleverd worden, zijn leverbaar in de uitvoeringen RVS en staal. De zuigerstang van de stalen gasveren is voorzien van een CeramPro-coating en de cilindermantel is vervaardigd van gepoedercoat staal. Bij de RVS-uitvoering zijn de zuigerstang en cilindermantel vervaardigd van RVS316L.

De gasveren zijn leverbaar in diverse maatvoeringen. Zo kunnen de zuigerstangdiameters van de beide series uiteenlopen van 6 tot 14 mm en de cilindermantels van 15 tot 28 mm (lees: 6/15, 8/19, 10/22, 14/28). De slag kan afhankelijk van het geselecteerde model uiteenlopen van 20 tot 750 mm en de kracht kan variëren van 10 tot 2.600 N. Indien gewenst kunnen bovengenoemde gasveren volledig op maat worden vervaardigd. In dat geval kan o.a. de slag en einddemping volledig klantspecifiek worden bepaald. Voor ondersteuning bij het bepalen van de juiste gasveer gebruikt u onze online gasveer configurator of neemt vrjiblijvend contact met ons op.

Bansbach gasveren

Mparts is distributeur van de Duitse Bansbach gasveren en actuatoren. De gasveren zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd en toepasbaar in diverse industriële toepassingen. Naast industriële toepassingen worden de gasveren veelal toegepast in de medische sector, in de scheepsbouw, in de machine- en apparatenbouw, in de carrosseriebouw, maar ook bij toepassingen in huis, zoals voor een luik.

De wrijving bij de Bansbach gasveren is minimaal dankzij het gebruik van kunststof glijlagers en doordat de stalenzuigerstang gecoat is. Alle modellen hebben standaard een geïntegreerd ventiel voor het aflaten of bijvullen van de gasveer met stikstof. Naar keuze kan dit worden uitgevoerd in de werkplaats bij Mparts of optioneel kan een bijvul- of aflaatset worden meegeleverd, zodat deze handeling volledig in eigen huis kan worden uitgevoerd.

Het gehele pakket Quick Ship gasveren is inzetbaar bij temperaturen van -30°C tot maximaal +80°C. In de webshop van Mparts kunnen online naast de Quick Ship gasveren ook diverse eindaansluitingen en bevestigingsbeugels worden besteld. Denk bijvoorbeeld aan montage ogen, kogelstangkoppen of kogelgewrichten.

Naast kwaliteit staat gebruiksgemak centraal bij de vervaardiging van de gasveren. Zo zijn de Quick Ship gasveren eenvoudig te bedienen, bieden ze oneindige positioneringsmogelijkheden en vereisen ze geen onderhoud.

Advies op maat

Mparts werkt al jaren nauw samen met Bansbach. De combinatie van expertise resulteert in advies op maat, een ruim assortiment en zeer korte levertijden. Mparts helpt u graag bij de keuze van de juiste gasveer. Onze gasveer specialisten berekenen samen met u de gewenste gasveer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven