Ga naar hoofdinhoud

Multifunctioneel slijpen in rond, vlak en profiel 

Als metaalbewerker krijgt u te maken met werkstukken in diverse vormen: rond, vlak of geprofileerd. Uiteraard moeten deze onderdelen worden geslepen om bijvoorbeeld een aandrijving van een motor goed draaiende te houden of een staalplaat of profiel weer in de oorspronkelijke diktemaat te brengen. Als u diverse werkstukken bewerkt moet u dus verschillende slijpbewerkingen uitvoeren. Nieuwe multifunctionele slijpmachines zijn erg kostbaar in aanschaf; daarom is een tweedehands exemplaar een uitstekend alternatief.

Mach4Metal komt met haar gebruikte machine-assortiment tegemoet aan de brede variatie aan slijpbewerkingen. Rondslijpmachines, vlakslijpmachines en profielslijpmachines; in de hal in het Gelderse Babberich staan ze op voorraad. Voor zowel klein als grootformaat werkstukken kan deze leverancier van gebruikte metaalbewerkingsmachines voorzien in diverse afmetingen. Zodoende beschikt u altijd over de gewenste tafellengte- en breedte, slijpsteenmaat en assenbereik. Daarnaast biedt Mach4Metal u variatie qua vermogen en toersnelheden, zodat u optimale controle heeft over de slijpbewerking. Deze moet immers zeer nauwkeurig gebeuren!

Jonge en oude slijpmachines

De slijpmachines van Mach4Metal zijn van oudere als recente datum en worden opgekocht van handelaren en machinefabrieken. De jongere exemplaren beschikken vaak over modernere interfaces en digitale instelmogelijkheden, maar het is net wat u gewend bent en of dit soort opties ook nodig zijn. CNC-gestuurde slijpmachines bijvoorbeeld zijn zeer nuttig als u in grote series vaak dezelfde werkstukken repeterend moet slijpen volgens uiterst nauwkeurige klantspecificatie. Een dergelijke machine nieuw aanschaffen is kostbaar en vaak zeer tijdrovend, zeker in deze onzekere periode qua leveringstijden. Bij Mach4Metal staan diverse (CNC-)slijpmachines voor u klaar om vervolgens na aanschaf direct in gebruik te nemen. Dat betekent voor u geen vertraging in productietijd!

Verkopers van Mach4Metal demonstreren u de gewenste machine ter plekke, waarna u zichzelf ervan kunt overtuigen of u de juiste slijpmachine in gedachten hebt. Na aanschaf wordt de machine naar de plek van bestemming gebracht en kan direct in gebruik worden genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven