LVDN levert Jaguar draaibank van Jesco aan Cyko Revisie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

LVDN levert Jaguar draaibank van Jesco aan Cyko Revisie

Steven Lankreijer van LVDN (r) feliciteert Cyril Kortenhorst met zijn nieuwe aanwinst.

Om aan de toenemende vraag naar grotere hydraulische cilinders te kunnen voldoen investeert Cyko Revisie in een Jaguar Big Bore met 155 mm spildoorlaat, geproduceerd door Jesco. De draaibank wordt geleverd door LVDN, exclusief vertegenwoordiger van Jesco in Nederland.

 

De Jaguar CNC/Teach-in draaibank, type 3080 heeft een draaidiameter over het bed van 760 mm. De draaibank wordt bestuurd met de Siemens CNC bediening type 828D, die is voorzien van ShopTurn Software. Cyril Kortenhorst, Directeur Cyko : “De belangrijkste eigenschap van deze draaibank is de grote spildoorlaat in combinatie met een tweede klauwplaat aan de achterzijde.”

 

De Jaguar draaibank is uitgerust met een acht-positie VDI gereedschaprevolver, een spanentransporteur en een extra klauwplaat aan de achterzijde van de spil. Opmerkelijk is dat beide klauwplaten binnen de omkasting gepositioneerd zijn en bereikbaar zijn met afzonderlijke deuren. Hiermee voldoet Jesco aan de nieuwste CE normering.

 

Jesco produceert ook draaibanken voor enkele Europese topmerken. Steven Lankreijer, eigenaar LVDN : “We zijn trots dat we het uitgebreide assortiment van Jesco in Nederland vertegenwoordigen. Naast deze Jaguar Big Bore lijn bieden we ook de budget-draaibanken aan, die voor veel bedrijven nog altijd een goed alternatief zijn door de scherpe prijskwaliteitverhouding.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven