Ga naar hoofdinhoud

Gelderblom showt twee Okuma machines

Gelderblom CNC Machines uit Houten, importeur van Okuma en UnionChemnitz, stelt op de Techni-Show 2014 een tweetal nieuwe modellen uit het Okuma-programma voor. Het vijfassige bewerkingscentrum MU-6300V en de draaifreesmachine type Multus U4000.

Het vijfassige bewerkingscentrum MU-6300V van Okuma (foto hierboven) leent zich voor het snel verspanen van werkstukken met een diameter tot 830 mm en een maximale hoogte van 550 mm. e machine heeft een  draaizwenktafel voorzien van tweevoudige asaandrijving en een direct aangedreven C-as. Het nieuw ontwikkelde vijfassige ‘Auto Tuning System’ meet en compenseertgeometrische fouten. Daarnaast zorgt het Thermo-Friendly Concept (TFC) voor een uitstekende thermische stabiliteit. De operators zullen voorts veel gemak ondervinden van de combinatie van de botsingsbescherming (Collision Avoidance System, CAS) en de nieuwe OSP-P300M besturing.

 

MULTUS_U4000 Gelderblom Techni-Show

De draaifreesmachine type Multus U4000 die Gelderblom op de Techni-Show 2014 zal demonstreren. In de week van 11-15 maart zal Okuma ook exposeren op de Metav in Düsseldorf en Okuma Europe nodigt ook uit om gedurende die week een open huis in Krefeld (D) te bezoeken (foto’s: Okuma/Gelderblom)

 

Multus

Van de nieuwe Multus U-serie, die vorig jaar op de markt kwam, demonstreert Gelderblom de draaifreesmachine type Multus U4000. Naast de Y-as voor excentrische bewerkingen van 300 mm kan de gebruiker kiezen uit niet minder dan zeventien opties, zoals een onderrevolver, tegenover elkaar liggende spillen en een grotere lengtecapaciteit. Verspaningscapaciteit is ruim 600 cm³/min. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven