Ga naar hoofdinhoud

Afkantpers bestuurd met ‘gesture control’

SafanDarley presenteert op de Techni-Show de Concept E-Brake. Deze heeft een herontwikkeld en geoptimaliseerd katrol-aandrijfprincipe. De aandrijving is in de persbalk geplaatst. De pers is uitgevoerd met een C-frame.

De concept E-Brake heeft geen besturingsconsole heeft. De bediening vindt plaats door middel van ‘gesture control’, dit is het maken van bewegingen met uw hand in de ruimte. De informatie die de operator nodig heeft om de machine te bedienen ziet hij op de display van de machine.

 

SafanDarley Eye Techni Show Utrecht

SafanDarley Eye dat tijdens de Techni-Show 2014 gedemonstreerd wordt (foto’s: SafanDarley)

 

Laser

Ook toont SafanDarley in Utrecht een H-Brake 175.32/27 met E-control EC en hoekmeetsysteem E-bend L (foto bij het intro van dit bericht). Met dit laserhoekmeetsysteem is het mogelijk om tijdens het buigen van producten de producthoek continu te meten

 

MITSUBISHI 3015eXP SafanDarley Techni-Show

CO2-snijlaser van Mitsubishi die door SafanDarley op Techni-Show geëxposeerd wordt

 

Mitsubishi 

Voor eerst wordt de Mitsubishi eX laser gepresenteerd op een beurs in Nederland. De eX serie CO2-lasers met ‘highspeed’-snijtechnologie reduceert volgens SafanDarley de totale cyclus met 20% bij dunne plaat en met 30% bij medium of dik staal (tot 16 mm). Bijzonder is de door Mitsubishi eigen ontwikkelde 3-axis cross flow resonator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven