Ga naar hoofdinhoud

Twenty4 webvertising 20220921

Een container ombouw van hout en metaal is een ijzersterke combinatie

Bij welk bedrijf je ook werkt of eigenaar bent, je zult altijd te maken hebben met een afvalstroom. Dat zal bij het ene bedrijf groter zijn dan bij het andere. Door de jaren heen is de wetgeving en de handhaving hierop steeds strenger geworden. We moeten alle afvalstromen vanuit een bedrijf zoveel mogelijk scheiden. Daarvoor zal ook opslag gecreëerd moeten worden voordat het afval opgehaald wordt.

Maar op welke veilige en nette manier kun je al het afval van je bedrijf op een goede manier verzamelen? En op welke plek doe je dat? Kies je voor opslag binnen het pand of zorg je voor een solide plek op je bedrijfsterrein? Er zijn dan verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Het kiezen voor een inpandige opslag heeft het voordeel dat derden niet ongewild illegaal afval in jouw containers kunnen dumpen. Het bedrijfsterrein blijft dan ook netjes en overzichtelijk als er niet allemaal containers naast het pand staan. Dit kan al snel tot verrommeling leiden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, omdat je bedrijfspand het visitekaartje van je bedrijfsvoering is.

Container ombouw

Wil je de diverse afvalstromen netjes in containers opslaan dan is er een mooie oplossing om deze goed op te bergen. Dat kan in de vorm van een container ombouw 3 containers of indien er meerdere containers binnen het bedrijf circuleren kun je kiezen voor één of meerdere container ombouw 4 containers. Je kunt deze naar gelang uitbreiden en naast elkaar positioneren.

Combinatie hout en metaal

Kies je hier voor een combinatie van hout en metaal dan geeft dat een perfect aanzicht. Het is letterlijk en figuurlijk een ijzersterke combinatie. Door te kiezen voor de kwaliteit van goed hout en een dubbel gepoederde zwarte coating, weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van een ombouw container. Dezelfde combinatie wordt ook heel anders toegepast en is als buitenkeuken te zien in tuinen van particulieren.

Buitenkeuken staal

Deze worden vervaardigd van dezelfde solide kwaliteit als een ombouw voor containers. Na een drukke werkweek is het heerlijk om tijdens warme herfstdagen met vrienden en familie heerlijk geroosterd vlees te bereiden. Ben je een echte grillmeister dan is een buitenkeuken staal een echte aanrader. Deze kun je prima plaatsen onder een afdak op verwerken bij een tuinhuis. Het is dus wel aan te raden om de buitenkeuken op een mooie veranda of onder een afdak te zetten, zodat de weersinvloeden er minder vat op hebben.

Fabricage

WIl je een container ombouw of een buitenkeuken aanschaffen, let dan zeker op de wijze waarop deze gefabriceerd wordt. Er is niks irritanter dat je uiteindelijk met een wiebelige constructie zit opgescheept. BIj een goede fabricage wordt er gebruik gemaakt van een geautomatiseerd lasproces. Zo is de constructie tot op de millimeter nauwkeurig. Plaats je een buitenkeuken bijvoorbeeld vervolgens op een ondergrond die waterpas is dan staat deze rotsvast en precies perfect horizontaal. Zo kun je het geheel als fanatieke bbq-liefhebber op een perfecte manier gebruiken zonder dat de boel gaat wiebelen. Hoe mooi is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven