Ga naar hoofdinhoud

Twenty4 webvertising20220816

Grote diversiteit aan plaatwalsen vervult klantbehoefte

Als plaatwerker heb je veel diverse opdrachten om staalplaten te vervormen tot bijvoorbeeld folies, profielen, buizen of carrosserie-onderdelen. En dus is er een behoefte aan diverse plaatwalsmachines om aan de wens van de klant te voldoen. Twee, drie of vier rollenwalsen of toch een richt- of profielwals…. Om over zo’n divers machine-aanbod te beschikken, biedt een tweedehands aanschaf uitkomst, zeker in financieel opzicht.

Mach4Metal heeft een rijk geschakeerd aanbod aan tweedehands plaatwalsen voor diverse doeleinden. Voor een grote hoeveelheid eenvoudige cilindrische eindproducten zijn de tweerollen walsen uitermate geschikt vanwege de korte productietijd. In één walsgang wordt de plaat vervormd tot de gewenste radius. De 3-rollen wals kan grotere breedtes en plaatdiktes aan, met de 4-rollen exemplaren als ultieme ‘uitschieter’ die bovendien ook plaatwerk kan richten. Voor het walsen van het stevige en grote plaatwerk biedt Mach4Metal bijvoorbeeld een hydraulisch aangedreven 4 rollenwals van Haeusler met een walsbreedte van 3000 mm en een maximale plaatdikte van 150 mm. Maar wie het kleine werk niet eert is het grote niet weert, wordt wel eens beweerd. Dus heeft Mach4Metal ook regelmatig twee of drierollen walsen beschikbaar.

Profiel- en richtwalsen

Voor de productie van T-of I-profielen, buizen in allerlei diameters of dikwandige pijpstukken voor bijvoorbeeld de petrochemische industrie heeft Mach4Metal profielwalsen in voorraad met diverse specificaties. Ook richtwalsen worden regelmatig aangeboden om plaatwerk te richten ofwel de in het metaal aanwezige spanningen weer in evenwicht te brengen.

Geen levertijd

Door de aanschaf van een tweedehands platenwals hoef je in tegenstelling tot een nieuwe machine niet te wachten op levering. Na aankoop wordt de machine namelijk direct op de gewenste plek van bestemming geleverd. Maar voordat je tot aankoop overgaat word je geadviseerd door Mach4Metal welke platenwals het beste bij jouw wensen en eisen past. De machine wordt altijd compleet met de originele bijpassende hulpstukken en gereedschappen geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven