Ga naar hoofdinhoud

Twenty4webvertising20220420

Hoe een aggregaat de continuïteit van jouw productieproces kan garanderen

Eigenlijk geldt voor alle bedrijven dat ze een probleem hebben wanneer ze zonder stroom zitten.  In de metaalindustrie valt letterlijk het productieproces stil zonder stroom. Metaalbewerking kun je immers niet met pen en papier en bij kaarslicht voortzetten wanneer de stroom uitvalt. In verschillende situaties kan een aggregaat de continuïteit van jouw productieproces garanderen. Klik op de link om naar een bedrijf voor aggregaat huren te gaan.

Aangekondigde werkzaamheden

Stroomstoringen zijn niet altijd acuut en onaangekondigd. Soms moet er door de netbeheerder onderhoud gepleegd worden aan het stroomnet. Of het is nodig om binnen het bedrijfspand werkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk uit te voeren. In dat geval heb je tijd om daar op te anticiperen. Je kunt dan tijdig een aggregaat huren, laten bezorgen en laten aansluiten.  Op het moment dat de stroom er dan daadwerkelijk afgaat, kan het aggregaat het meteen overnemen. Hierdoor kan jouw bedrijf gewoon verder draaien zonder noemenswaardige onderbreking.

Permanente noodoplossing

Wil je er écht zeker van zijn dat jouw bedrijfspand nooit zonder stroomvoorziening zit? Dan is het de investering waard om permanent een aggregaat te huren of te kopen in de vorm van een dieselgenerator. Dit aggregaat staat altijd paraat om de stroomvoorziening over te nemen wanneer de reguliere stroomvoorziening het begeeft. Je hoeft ook niet meer iets te regelen bij aangekondigde werkzaamheden, omdat jij je noodvoorzieningen vooraf al getroffen hebt.

Acute stroomstoring

Ben je niet voorbereid op een eventuele acute stroomstoring? Dan valt je productieproces in één klap stil en moet je als de wiedeweerga op zoek naar een tijdelijke oplossing. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het probleem van de stroomvoorziening, ongeacht of de oorzaak hiervan binnen of buiten jouw bedrijf ligt. Het is fijn dat je op dat moment in ieder geval een aggregaat kunt gebruiken, zodat jouw bedrijf tijdelijk weer stroom heeft en dus verder kan draaien. Zorg dan ook dat je het nummer van het bedrijf dat aggregaten verhuurt, in je mobiele telefoon hebt staan. Wanneer zich een stroomstoring voordoet, kun je meteen bellen om een tijdelijke noodaggregaat te huren. Dit is vooral handig wanneer je niet wilt investeren in een permanent aanwezige noodaggregaat.

Een aggregaat vormt dus dé oplossing bij een stroomstoring, omdat het voorziening is die zelf stroom opwekt. Dat kan je een hoop onkosten besparen, zeker wanneer je tijdig investeert in een noodvoorziening voor stroom binnen jouw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven