Ga naar hoofdinhoud

Zeven primeurs bij open huis DMG Mori

Van 18 tot 22 februari 2014 houdt DMG Mori een open huis in Pfronten (D). Tijdens deze dagen zullen er zeven ‘weltpremiere’ gepresenteerd worden. Daarnaast zijn er 66 machines live in actie te zien.

De machines zijn uitgevoerd met Celos dat met behulp van verschillende Celos Apps documentatie, procesvisualisatie en proces- en machinegegevens beheert. De zeven primeurs die DMG Mori zal tonen zijn de CTX beta 800 TC, de DMC 850 V en 1150, de DMC 80 FD duoBlock en de DMC 80 H duoBlock, de DMU 270 P en als laatste de DMU 70 ecoline.

DMG MORI CTX beta 800 TC s

CTX beta 800 TC draaifreescentrum van DMG Mori voor het bewerken van werkstukken met een diameter tot 500 mm. In Nederland heeft DMG Mori een vestiging in Veenendaal (foto’s: DMG Mori)


Draaifreescentrum

De CTX Beta 800 TC is een aanvulling op het programma draaifreesmachines van DMG MORI. De CTX Beta 800 TC is geschikt voor het bewerken van kleinere werkstukken met een diameter tot 500 mm en een draailengte tot 800 mm. De Y-as van de machine heeft een slag van 200 mm. Daarnaast is de CTX voorzien van een direct aangedreven B-as met een zwenkbereik van 110 graden. Een compacte spindel met geïntegreerde gereedschapsklemming heeft een koppel van 120 Nm. Lees meer over deze machine en de zes andere primeuren in het Duitstalige persbericht van DMG Mori:

pdf bestand  DMG MORI persbericht

Bekijk hier ook een aantal foto’s van de machines die DMG Mori in Pfronten (D) gaat presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven