Zakendoen in Duitsland • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Zakendoen in Duitsland

Succesvol worden op de Duitse markt? En leren van succesverhalen van onder meer Swapfiets. Dan is een bezoek aan de Duitslanddag aan te raden. Met 1000 bezoekers, tientallen kennis- en inspiratiesessies met de meest uiteenlopende thema’s en een beursvloer vol experts, is de Duitslanddag volgens de organisatoren hét evenement over zakendoen in Duitsland. 

De dag is voor zowel ondernemers die zich oriënteren op de Duitse markt en voor hen die al langer actief zijn in Duitsland en willen weten hoe ze hun succes er kunnen vergroten.

Behalve de Swapfiets komen ook succesverhalen als Lidl en Coolblue aan bod. Verder geven deskundigen aan waar aan gedacht moet worden bij juridische zaken, cultuurverschillen of het aannemen van personeel. Daarnaast is er volop mogelijkheid om te netwerken op de beursvloer.

Industriële ambiance

De vijfde editie van de Duitslanddag vindt plaats op 11 oktober, op een bijzondere locatie: De Rijtuigenloods in Amersfoort. “In een sfeervolle industriële ambiance, tussen authentieke spoorbielzen en historische wagons, zetten wij samen met u en onze partners uw Duitslandplannen op de rails.”

De Duitslanddag is een initiatief van de Deutsch-Niederländische Handelskammer. Partners van Duitslanddag 2022 zijn FME, ING NRW.Global Business en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer info en aanmelden

Het complete overzicht van sprekers en experts, het programma en andere informatie staat op Duitslanddag.
Meld u aan voor een gratis ticket op 11 oktober.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven