Your Smart Factory live op de TechniShow2018 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Your Smart Factory live op de TechniShow2018

Trumpf TruMatic-1000-fiber.

Trumpf laat als enige op de TechniShow2018 een live werkende Smart Factory zien. TruConnect helpt de gebruiker om eenvoudig en stapsgewijs zijn Smart Factory in te richten. Trumpf toont de concrete en passende oplossingen.

Als de onderneming groeit, groeit de machine mee. 1 machine, 2 technologieën: Voor het eerst in de geschiedenis kan een ponsmachine, de TruPunch 1000 naar een pons-laser machine, Trumatic 1000 fiber, omgebouwd worden. Deze noviteit was genomineerd voor de TechniShow Innovatie Award 2018 in de categorie ‘Nieuw op de Beneluxmarkt’, en sleepte de Publieksprijs in de wacht

Multilaseroptie

De bezoeker beleeft de TruPrint 1000 Multilaser live op de beursvloer. Het systeem met een multilaseroptie in het kleinformaat. Daarnaast is de TruPrint 5000 genomineerd voor de TechniShow Innovatieaward 2018 in de categorie ‘Nieuw op de Nederlandse markt’. De TruPrint 5000 is een heel productief, industrieel robuust 3D-printsysteem in het middenformaat.

MyTrumpf online klantenportaal.

Tijdens de TechniShow is de lancering van MyTrumpf voor de nederlandse markt. De bezoeker kan zich op de beurs gratis registreren voor het online klantenportaal. Met dit online portaal is hij alvast goed voorbereid op de komende e-shop van Trumpf. Alle beursinformatie is te vinden op www.technishow.nl. Aanmelding is kosteloos.

Trumpf ontmoet de bezoekers graag in Hal 7 stand C-048 tijdens de TechniShow 2018 die van 20 tot 23 maart gehouden wordt in Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven