Yaskawa en BMO automatiseren met robots op TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Yaskawa en BMO automatiseren met robots op TechniShow

De cyclustijdbesparende H-tafel booglascel wordt op de TechniShow door Yaskawa gepresenteerd (foto: Yaskawa)

Op de TechniShow 2016 presenteert Yaskawa op twee stands verschillende lasrobots, handlingsrobots en een palletiseerrobot. Hiermee laat Yaskawa zien op hoeveel manieren de robotsystemen kunnen worden ingezet voor het automatiseren van een breed scala aan industriële omgevingen. Tevens presenteert Yaskawa een cyclustijdbesparende H-tafel booglascel zien.

Yaskawa staat samen met partner BMO Automation op de TechniShow, waar BMO de nieuwe Platinum 24 zal tonen. Het unieke hieraan is dat BMO Automation een standaard systeemoplossing heeft voor het gelijktijdig volautomatisch door elkaar verwerken van verschillende producten en assen op een of twee draaibanken. De combinatie van software voorzien van een onuitputtelijke functionele mogelijkheden lijst,  een Yaskawa robot en een doordacht machine-ontwerp zorgen ervoor dat de Platinum 24 een hoog gehalte aan innovativiteit bevat.

Robot

Bij inlevering van een visitekaartje met een ingevuld deelname formulier is er dagelijks op de stand de Omnibot Hello!MiP robot te winnen. De MiP robot kan worden bestuurd met handbewegingen of een smartphone, danst en heeft een learning mode en balanceermode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven