Yamazaki Mazak verdubbelt magazijncapaciteit • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Yamazaki Mazak verdubbelt magazijncapaciteit

Het Europese Parts Center (EPC) van Yamazaki Mazak in Leuven (B) is volledig geautomatiseerd en heeft een magazijnoppervlak van 4.600 m2

Yamazaki Mazak heeft zijn opslagcapaciteit van onderdelen meer dan verdubbeld met de opening van het vergrote Europese Parts Center (EPC). De magazijncapaciteit was 2.700 m2 en is nu vergroot naar een omvangrijke 4.600 m2. Het EPC, gelegen te Leuven in België, kan nu 97% van alle onderdelen op dezelfde dag van bestelling verzenden. 

Tijdens de Open House dagen in Leuven op 25, 26 en 27 maart kunnen bezoekers een kijkje nemen in het volledig geautomatiseerde magazijn. Het magazijn is uitgerust met een miniload-systeem voor de picking van kleine wisselstukken uit 8.000 bakken met 70.000 locaties. Voor 3.000 medium en grote pallets is er een palletkraan geïnstalleerd. Vier intelligente werkstations sturen een automatische rollenbaan aan op de 1.000 m² logistieke werkvloer.

SmoothX

Op de Open House dagen kan de bezoeker tevens kennis maken met de nieuwe Mazatrol SmoothX besturing. Er worden demonstraties verzorgd op verschillende Mazak machines en er vinden live demo’s plaats op de Optiplex 4020 Fiber 4 kW en de STX3015 4 kW CO² lasersnijmachines.

Presentaties worden verzorgd door Robojob en Cellro met betrekking tot automatisering, Kennametal inzake gereedschappen en Schunk over klemsystemen. Andere presentaties worden gegeven door fiberresonatorproducent IPG en softwareproducent Radan

Kijk hier voor meer informatie de Open House dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven