XXL Draaidagen bij Style High Tech • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

XXL Draaidagen bij Style High Tech

Bedrijven die zich oriënteren op de aankoop van grote draaibanken krijgen op 12, 15 en 16 november de gelegenheid om bij Style High Tech in Bunschoten voorgelicht te worden over grote draaibanken.

Tijdens de XXL Draaidagen krijgen bezoekers de gelegenheid om zich met de productspecialisten van Style te onderhouden over de machines die worden gedemonstreerd. Een drietal XXL machines zijn dan op de productievloer aanwezig. Van diameter 1000 tot 1500 mm en een lengte van 3 m. tot 8 m. tussen de centers. Style High Tech te Bunschoten produceert al enige jaren, naast de bekende teach-in draai- en freesbanken, ook grote machines, waaronder draaibanken tot een diameter van 2500 mm en een lengte tot 10.000 mm tussen de centers.

 

XXL draaidagen bij Style High Tech

Inmiddels heeft Style een internationale klantenkring opgebouwd die met deze grote draaibanken werken (foto: Style High Tech)

 

Bedrijven die de XXL Draaidagen willen bezoeken kunnen zich aanmelden en een persoonlijke afspraak maken met één van de productspecialisten. Meer informatie is te vinden op de website van Style High Tech.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven