Ga naar hoofdinhoud

Workshop Laagland over gereedschapbeheer

Op donderdag 31 oktober a.s. organiseert Laagland in het Van der Valk Hotel te Arnhem een workshop over het Zoller gereedschapbeheersysteem TMS (Tooldata Management Solutions). TMS werd tijdens de afgelopen EMO in Hannover geïntroduceerd

Zoller ontwikkelde op drie niveaus software voor compleet gereedschapbeheer, met als uitgangspunt dat TMS en voorinstelapparatuur vanuit één database werken. Het systeem omvat alle aspecten van gereedschapbeheer, van ontwerp en inkoop via werkvoorbereiding, inspectie en voorinstelling tot kwaliteitsborging en reparatie. Meer informatie op de website van Laagland. Zie ook de video hieronder:

 

 

Workshop

Vanwege de toenemende belangstelling ook in ons land heeft de Nederlandse vertegenwoordiger Laagland BV te Dordrecht een workshop opgezet, waarop met al deze aspecten kennis gemaakt kan worden. Na een korte inleiding verzorgt Laagland in samenwerking met Zoller in de ochtend een presentatie; na de lunch volgen demonstraties en leren de deelnemers hoe ze TMS praktisch in hun eigen bedrijf kunnen toepassen. De Workshop besteed ook aandacht aan mogelijke besparingen, CAM-koppelingen e.d. Na afloop zal er nog een netwerk-meeting worden gehouden met een hapje en een drankje.

Aan de workshop zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.

 

Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch (010-292 22 50) of per e-mail (tools@laagland.nl) opgeven voor deelname aan deze workshop.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven